Támogatnátok egy olyan törvényt, hogy akinek ötösre sikerül az emelt érettségi valamilyen tárgyból, az egyből lehessen olyan tanár egyetem nélkül?
Figyelt kérdés
Tehát ha valaki megírja pl. az emelt matek érettségit ötösre akkor akár Szeptembertől mehessen matektanárnak általános és középiskolába is.2021. jún. 23. 21:43
11/17 anonim válasza:
Hát nem hinném, hogy igazad van. A kémiatanáromnak is meg voltak ezek az órái, de szerintem egy egyetemi kémikushallgató több tudást adott volna át. Senki nem értett a kémiából semmit.
12/17 anonim válasza:
Csak egy apró szösszenet az egyetemről: a legótvarabb tárgy féléves vizsga anyaga kb kétszer annyi lesz, mint a teljes érettségi anyag (nem csak a matek, hanem minden tantárgy). Ne bohóckodjunk itt az érettségikkel!
13/17 anonim válasza:
Kitűnőre érettségiztem 18 éve, de soha nem akartam tanár lenni, nem éri meg.
14/17 anonim válasza:
Nem. Tegyük fel, hogy megvannak hozzá az illető kvalitásai, bár ez igen ritka. Még ilyenkor is közbeszólhat a pofára osztályzás, amivel az illető életét is tönkre lehet tenni.
15/17 anonim válasza:
Nem, meg te ha 5-re írod meg az emelt érettségit csak felületesen tudod az anyagot, ami elég egy dolgozat megírásához, de ahoz nem hogy komolyabban elmagyarázd olyanoknak akik tanulják.
16/17 anonim válasza:
Nem mert kell tanulnia pedagógiát megjegyzem az egyetemi tanárok és az oktatásban részt vevő PHD hallgatóknak se ártana
17/17 anonim válasza:
Egy ötös érettségihez szükséges tudás az elég kevés, gyakorlatilag csak a felszín, nulla, főleg manapság. Az egyetemen mélyül el igazán az ismeretanyag, ott lesz olyan tudása a tanárnak, ami átfogó, stabil és mély. A feltevésed nevetséges igazából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!