Akik "amnesztiával" megkapták a diplomájukat, ők szerintetek a Fideszre fognak szavazni a következő választáson?
Hogyne. Én pl végig a tanulmányaimra koncentráltam. Az volt a terv teljes egészében a záróvizsga után fogok angolt tanulni és most elengedték. VIVA Fidesz!
Komolyan olyan szinten beszélek angolul, hogy this is hat, Frog is bark. Még egy évet kellene várnom a diplomámra.
Nem ezen múlik a pártpreferencia. A Medián Intézet szerint ilyen lenne a választási eredmény, ha csak a 30 év alattiak szavazhatnának (alsó korhatár most is 18 év lenne):
Fidesz-KDNP: 49%
Ellenzéki összefogás: 42%
Mi Hazánk: 4%
Kétfarkú Kutyapárt: 4%
A közvéleménykutatást torzíthatja, hogy konkrét pártot kellett megjelölni a válaszadóknak és pl. lehet, hogy van sok olyan ellenzéki akinek nincsen konkrét kedvenc pártja. (Valószínűleg több az ellenzéki összefogásra szavazó, mint a fideszes.)
Ha konkrét pártot kellett megjelölni, akkor miért szerepel az eredményben az ellenzéki összefogás? Az nem párt. És miért nincsenek ott az ellenzéki összefogás pártjai egyenként?
Mondjuk elég szomorú a 49%, azt hittem főleg az öregek imádják a fideszt, hogy náluk működik az agymosás.
#5 Egyébként
16% szavazna a Momentumnra
12% szavazna a Jobbikra
7% szavazna az LMP-re
6% szavazna a DK-ra
1% szavazna az MSZP-re
0% szavazna a Párbeszédre.
Érdekesség, hogy a 18-29 évesek a legbizonytalanabbak a pártválasztás térképén, tehát valószínűleg sok fiatal ellenzékiként a 'nincs pártja' opciót jelölte meg.
én agy nélkül akarok diplomát kapni.
arra mikor lesz amnesztija?
ja, hogy agy nálkül csak krumpli jár :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!