Az összefogásra szavazók azt hiszik, hogy ha rájuk szavaznak, akkor egyből bevezetjük az eurót és Ausztria szintű fizetéseink lesznek?
Na, a 9esnek attól nem fog fájni a gyomra, ha nem lesz megint sokaknak mit ennie, mert a baloldali banda ismét lenullázza az embereket?!
Mindenben behódolnak majd az eunak. Eladják az országot.
Megint azzal kezdik majd, hogy a nyuggereket megtámogatják, persze csak a totál csődig, aztán már nekik sem jut eztán.
Homoszexualis meséket tolnak majd az ovisoknak, ahol lila parókás férfi nőként reklámozza magát.
Agyatlanul szétszórnak minden hülyeségre kölcsönöket, pl. ivókút-, és biciklilekötő- hálózatot építenek ki az egész országban.
Ne adj ég, megint kitör a járvány, Gődényt nevezik ki Müller Cecíliának.
S csak pénzért mehetsz majd orvoshoz, meg oltásért.
Stbstb
Horror jövőkép😬
"Mindenben behódolnak majd az eunak. Eladják az országot."
Igazad van, Kína sokkal jobb vevő lesz ^^.
"Megint azzal kezdik majd, hogy a nyuggereket megtámogatják"
Ki is küldött Erzsébetet, meg ígért nyugdíjemelést a covid válság idején? :D
"Agyatlanul szétszórnak minden hülyeségre kölcsönöket, pl. ivókút-, és biciklilekötő- hálózatot építenek ki az egész országban."
Szegény stadionokra nem marad majd.
"Ne adj ég, megint kitör a járvány, Gődényt nevezik ki Müller Cecíliának."
"Homoszexualis meséket tolnak majd az ovisoknak, ahol lila parókás férfi nőként reklámozza magát."
Te mibe vagy??? xD
"S csak pénzért mehetsz majd orvoshoz, meg oltásért."
Bezzeg most, amikor a legjobb orvosok elhúztak magánba!
Értem én a bajodat, de azért ennyi hülyeséget...
Kínai fudan a magyar fiataloknak is kedvező lesz, ne aggódj! Ez nem az az eladás és nemzetellenesség, amit baloldal művel.
A nyugdíjemelés is meglesz, csak tudod idő kell hozzá, és covid vajon balos kormánynak mennyire tett volna be?! Már rég botrányba fulladt volna a járványkezelésük.
Ami ennél a kormánynál mindig ésszerűen felépített, tartós, anyagilag biztos, az baloldalnál egy átgondolatlan max. egyszeri ámításra elég, és persze tripla annyi időbe telik.
Nekem speci egy stadion hasznosabb, mint hülye ivókutak uennyiért járvány idején, azt legalább valakik használják.
A humorérzékeden(v min?!) pedig látszik, hogy baloldali bóvli kabarén fejlődött vissza 😁👍.
Beszélgessetek itt okosságokat a többi balos viccessel, engem tényleg szórakoztat.
"engem tényleg szórakoztat."
Na persze :D
Egyébiránt csak arra próbáltam felhívni a figyelmedet, hogy hangyafasznyit szubjektív a nézőpontod.
Kínai hitelből kínai egyetemet építeni hasznos, az amerikai egyetemet elzavarni hazafias. A stadionépítés hasznos, bármi amit a balos kormány csinál, az pocsékolás. IMF hitelt felvenni, az ország eladása, kínait, oroszt felvenni fasza. Ha a baloldal a nyugdíjasokat célozza, akkor populista köcsögök, ha a Fidesz 13. havi nyugdíjat ígérget, meg Erzsébet utalványt szállít házhoz, az oké. Ha a balosok 300 Ft vizitdíjat vezetnek be, akkor hazaárulók, ha a Fidesznek hála 5000 eü dolgozó elhúz, az valid.
Ja és ha ezen élcelődöm, akkor balos vagyok nyilván, mert az ugye kizárt, hogy szimplán a kettős mérce zavar :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!