Az összefogásra szavazók azt hiszik, hogy ha rájuk szavaznak, akkor egyből bevezetjük az eurót és Ausztria szintű fizetéseink lesznek?
Nem hiszek a csodákban,ellenben abban igen hogy egy demokratikus országban szeretnék élni a családommal,nem akarom ezt a gusztustalan goebbelsi propagandát látni/hallgatni úton-útfélen, nem akarom,hogy orbán viktor meg varga judit mondja meg hogyan éljek,hová menjek nyaralni, hány gyereket szüljön a feleségem ésatöbbi .
Nem akarok soros,a migráncsok, a yeti,Brüsszel ellen harcolni,szeretném ha egy élhető uniós ország lenne amiben élek,nem kína meg oroszország csicskása .. soroljam ? Nem minden ám a pénz ..
Nem egyből vezetjük be,de nem is utolsóként az uniós országok közül.
Nem lesznek osztrák bérek,de a pénzünk vásárlóerejénel egyértelműen nőnie kell,ami a jelenlegi nyomorúságos életszínvonalat is húzza majd magával.
Egyáltalán nem várok tőlük ilyet.
Nekem az is bőven elég, ha nem csinálnak az országból egy orosz jellegű diktatúrát, vissza épitik a jogállamiságot, nem módosítgatják poénból az alkotmányt, nem viselkednek úgy a nemzetközi közösséggel szemben mint egy sértett dedós, és nem nyomatják mindenhonnan ezt a toxikus, agresszív erősésbüszke maszlagot. Anyagilag valószínűleg rosszabbul fogok kijönni ha pl. megbabrálják az egykulcsos adót, de őszintén, ha cserébe nem lesz itt parancsuralmi autoriter rendszer a múltszázadból, ami szépen lassan csúszik Észak-Korea felé, nem akkora veszteség.
"Anyagilag valószínűleg rosszabbul fogok kijönni ha pl. megbabrálják az egykulcsos adót"
Valószínűleg én is, és nekem a pénz fontosabb, mint a magasztos elvek. Ezért remélem marad a fidesz, pedig egy aljas tolvaj erkölcstelen féreg banda. Mondjuk ettől az ellenzéktől sokat ne várjatok...
Igen, azt hiszik.
Meg azt, ha most leváltják Fideszt, akkor a következő kormány nem fog csalni, lopni, nem lesznek csókosaik...
Összegezve: itt kánaán lesz.
Hm.
😁😁😁😁😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!