Az összefogásra szavazók azt hiszik, hogy ha rájuk szavaznak, akkor egyből bevezetjük az eurót és Ausztria szintű fizetéseink lesznek?
Nem értem a fidernyákok miért ilyen primitívek...
Biztosan van egy réteg, de nem mindenki hisz a mesékben, fölig hogy egy fidesz nevű párt van a kormányon aki fűt-fát ígért és nem csinált semmit 12 évig...
Én csak demokratikus rendszert várok, ésszerű döntésekkel, többkulcsos adórendszerrel, a CSOK törlésével, és talán kicsit helyrerakott oktatással és egészségüggyel.
Ausztria életszínvonalát SOHA és SENKIVEL nem fogjuk tudni elérni, kb. 30 év lemaradásban vagyunk ami köszönhető a tökéletes rendszerváltásnak és a kormányok inkompetenciájának is.
Alapjövedelem, EU-s minimálbér 4 napos munkahét, 6 órás munkanap és ezt mind finanszírozzák majd a lölö pénzéből meg a 3500 mrd-s EU-s hitelből. S bevezetik az eurót, akkor mindenko ugyanannyit fog keresni, mint most, csak euróban. Tehát ha te 200_000 ft-t keresel havonta, akkor ezután 200_000 eurót fogsz. És ehhez csak jó helyre kell X-elni!4!44!
S mielőtt a #2 elkezdene engem is primitívezni, had emlékeztessem, hogy ugyanilyen degeneráló, trollkodó, lekezelő szöveggel gyalázzák a Fideszeseket évek óta, szóval tessék tűrni, ha éppen a legnagyobb trollokkal trollkodnak!
Leírtál mindent, amit egy átlag ellenzéki 🐑 szokott írni, legközelebb hagyj valamit nekik is :)).
Nem, nem hiszek ilyesmit. Szerintem ha nyer az ellenzék, brutálisan nehéz időszak jön, brutálisan sok problémával.
Ugyanakkor egyszerűen már nem tudom elviselni azt az arrogáns, pofátlan, türhő működést, amit a Fidesz csinál. Mélyebbre süllyedtek a szememben, mint a szocik minden büdös aljassága, mert nekik semmi szükségük nem volt ilyen atombiztos kétharmad mellett ilyen hatalmi játszmákra. Olyan szinten eltorzult az értékítéletük szerintem, hogy alkalmatlanná váltak a kormányzásra a szememben.
Ettől sajnos az ellenzék nem lett alkalmasabb rá, de egyszerűen változást akarok, mert a gyomrom nem bírja azt, ami megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!