Miért nem képesek a baloldaliak elfogadni, hogy valakinek teljesen megfelel a jelenlegi kormány és nem a krumpli miatt?
"Miért baj, ha mi keresztény, konzervatív kormányt akarunk ide?"
Az senkit nem zavarni, csak a fidesz nem keresztény és nem konzervatív.
Ehhez legközelebb a jobbik áll, de még ők sem igazán azok.
"Az senkit nem zavarni, csak a fidesz nem keresztény és nem konzervatív."
Vicces, amikor egy olyan ellenzéki szakért erről, akinek a pártjainak még normális identitáspolitikája sincs.
Független vagyok, de szép próbálkozás.
Mellesleg a jelenlegi ellenzéki pártoknak több identitásuk van, mint a fidesznek.
34-35
Na meséljetek, hogyan határozzák meg magukat azon felül, hogy Orbánfóbiások?
Elég szánalmas, hogy ma már az idióták orbánfóbiának hívják a racionalitást.
A fidesz az elmúlt 11 évben semmi olyat nem tett, amit teljes mértékben pozitívan lehetne értékelni, ami elég szánalmas.
Így RACIONÁLISAN, nem szavazok a fideszre.
De, én úgy döntök, hogy van egy saját elképzelésem (amit több száz óra különböző tanulmány elolvasása előzött meg), és tudom, hogy én milyen irányba vinném az országot.
Természetesen meggyozjető vagyok, szóval ha egy párttagja kiáll egy témában és érvekkel bizonyítja, hogy miért jobb, amit ő gondol, mint amit én, akkor annak megfelelően változtatok az elképzeléseimen.
És az adott pillanatban az elképzeléseimhez legközelebb álló pártra szavazok.
Ezt racionalitásnak hívják és nem orbánfóbiának.
37
Racionalitás? Kimentem röhögni...:D
-A bevándorlás álprobléma
-Alapjövedelem
-Ajtófejelés
-Eladott állami tulajdont visszavenni diktatúra
-Gazdasági kapcsolatok a kelettel diktatúra
-A családtámogatási rendszer kirekesztő
Racionalitás...na ezt inkább hagyd.
"Nem szavazok a fideszre" =/= "a bevándorlás álprobléma", hisz az alapjövedelemben, a családtámogatás rossz stb.
Nem én vagyok az eredeti válaszoló, csak fáj az ilyen alacsony szintű szövegértés és/vagy manipulációs kísérlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!