Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A válogatott jól szerepelt,...

A válogatott jól szerepelt, erre a fideszes influenszerek azonnal nekiestek az ellenzéknek?

Figyelt kérdés
Ez nem kérdés, ez a hír igaz. Olvassátok el és ámuljatok! Képesek ezek a ...... arra hivatkozni, hogy ezért van értelme az orbáni pénzszórásnak, lopásnak, korrupciónak, gyűlölet keltésnek.
2021. jún. 22. 10:21
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:

#40 Hát bizony, végre beláttad hogy már eddig is éppen eléggé beégtél a válaszaiddal.

Nem, megint nem az vagyok akivel vitáztál.

2021. jún. 24. 13:34
 42/50 anonim ***** válasza:

[ma 13:34]: "(...) végre beláttad hogy már eddig is éppen eléggé beégtél a válaszaiddal (...)"

- öööö... nem talált :). A [ma 12:23]-t tartom annyira nívótlannak, hogy az egyes pontjait nem méltatom válaszra.

"Nem, megint nem az vagyok akivel vitáztál."

- Ez ugye nehéz, mert majdnem mindenki anonim. Mivel mindketten két és fél pipával álltok, ráadásul nagyon hasonló ideológiai és történelmi katyvasz ordít a hozzászólásaitokból, tényleg nem tudlak benneteket megkülönböztetni.

2021. jún. 24. 14:16
 43/50 anonim ***** válasza:

#42!

Katyvasz az, amit te írsz.

Előjött megint a végső érv: A másik hülye! Most éppen úgy fogalamazva, hogy nívótlan.

Ennél már az is elegánsabb lett volna, ha szépen elsunnyogsz. Így is, úgy is tudja mindenki, aki követte, hogy mi történt: Nem voltam vevő a folyamatos mellébeszélésedre, nem sétáltam bele a csapdádba, ezért kénytelen voltál megfutamodni.

2021. jún. 24. 14:45
 44/50 anonim ***** válasza:
[ma 14:45]: Ki futamodott meg, kiscsillag? Ha valaki leírja, hogy a Demokrata Párt több, mint 100 éve ballibnek tartja magát, akkor arra nekem nem kell válaszolni. Nemcsak nekem, másnak sem.
2021. jún. 24. 16:56
 45/50 anonim ***** válasza:

44!

És érvek helyett jönnek a szokásos lekezelő szövegek!

Nagyon szánalmas vagy.

Nem gond, ha nem vagy tájékozott, de legalább olvasnál utána, mielőtt tovább égetnéd magad a hülyeségeid ismételgetésével!

2021. jún. 24. 17:05
 46/50 anonim ***** válasza:
[ma 17:05]: Hol lehet annak utánaolvasni, hogy a Demokrata Párt több, mint 100 éve ballibnek tartja magát? De most komolyan.
2021. jún. 24. 17:45
 47/50 A kérdező kommentje:
#36 és #37 - Lebuktál és minősítetted magad. Igazi fidesz aktivista vagy. Ennyire telik tőletek. Meg arra a nyomorult szórólapra amit a többi f..., saját autóval hordozgat és dobálja a postaládákba. Szánalmas! Kubatov haverotok megint nagyot alkotott! Erre pénzt szórni! Igaz, nem az ő pénzük.Nektek viszont annyi eszetek sincs, hogy felfogjátok, a ti pénzeteket is szórják a semmire.
2021. jún. 25. 10:04
 48/50 anonim ***** válasza:

#47!

Hiába vergődsz, senki nem bukott le, mert nincs is mivel. Még mindig azt hiszed, hogy csak egy ember röhög rajtad. :)

A szokásos, témaba nem vágó fröcsögést is megkaptuk, bár senki sem kérte.

2021. jún. 25. 10:35
 49/50 anonim ***** válasza:

46!

Bárhol.

Kb. azt kérdezed, hogy hol tudsz utána olvasni annak, hogy a Föld nem lapos.

2021. jún. 25. 10:35
 50/50 anonim ***** válasza:

[ma 10:35]: Egyetlen linket kérek, 100 évnél régebbi írásról, amiben a Demokrata Párt ballibnek tartja magát. Biztos van erről valahol archivált irat. Egy céldeklaráció, egy elnöki választási program, akármi.

Merthogy a Föld nem laposságáról van: [link]

Öntsünk végre tiszta vizet a pohárba!

2021. jún. 25. 10:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!