Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondja azt az ellenzék,...

Ékezetes billetyűzet kérdése:

Miért mondja azt az ellenzék, hogy a Fidesz politikai kérdéssé tette a focit, mikor pontosan ők hergelnek itt jelenleg is a válogatott ellen?

Figyelt kérdés

Csak néhány kérdés a közelmúltból:

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..

Ahogy látjuk, volt itt stadionozás, Orbánozás, Lölőzés, Sorosozás az ellenzék megmondóemberei részéről, míg a szurkolók politikai hovatartozástól függetlenül szurkoltak a magyar válogatottnak.

Miért csinál az ellenzék politikai kérdést a fociból? Miért provokál a magyar válogatott ellen?

2021. jún. 19. 17:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
77%
Nem kell ezzel foglalkozni , a foci az foci, van aki szereti, van aki nem,, párthovatartozástól függetlenûl.
2021. jún. 19. 18:02
 2/18 anonim ***** válasza:
68%

Nem tudom mit ugrál ez a fidesz, az emberek miért nem tesznek ellene.

De az biztos megyek a magyar németre,Münchenbe, és mivel szeretem a színeket, szivárványos poló lesz rajta, amin egy felirat is lesz, ettől még magyar vagyok.

remélem mutatják majd a tv-ben is, rengeteg ismerősöm megy, szintén szivárványos ruhákban.

2021. jún. 19. 18:03
 3/18 anonim ***** válasza:
73%
Azért mert az adófizetők milliárdjaiból megveszi a rezsim százezrek szavazatait.Inkább az a meglepő hogy ezt le kell írni mert magadtól nem jöttél rá.
2021. jún. 19. 18:05
 4/18 anonim ***** válasza:
71%
Orbán Viktor bukni fog 2022-ben!
2021. jún. 19. 18:06
 5/18 Fsms ***** válasza:
83%

Amiért a Fidesz oda pozícionálta. Ezzel próbálják elterelni a figyelmet a köztörvényes, egyéb politikai ügyekről, pont azokról amit említettél. Lölő, garancsi, szijj, kínai orosz befolyás növelése etc.

Egyébként magyar válogatott gerincét nem itthon játszó, illetve honosított játékosok alkotják.

Az akadémiák teljesítménye a belelocsolt milliárdok ellenére nulla.

2021. jún. 19. 18:09
 6/18 A kérdező kommentje:

#2. Úgy látom már a melegeket is idekevered, de mi köze ennek a kérdéshez és a focihoz? Mi köze ennek ahhoz, hogy az ellenzéki megmondóemberek direkt hergelik a magyar szurkolókat?

#3. Ezt végképp nem értem mi köze ennek a kérdéshez... :D Attól hogy állítólagosan szétlopják az országot, még nem kéne proli stílusban a magyar válogatottat bántani.

2021. jún. 19. 18:10
 7/18 molnarmarcell21 ***** válasza:
71%

De, bántani kell őket. Tiltakozniuk kéne a mértéktelen pénzköltés ellen, de persze hallgatnak, mert megvették őket kilóra.

És azt még megértem, ha a profi klubok labdarúgói nem tiltakoznak, de a válogatottnak már kellene, ők már nem csak magánemberek, hanem közszereplők.

Szóval hadd ne kelljen tapsolnom nekik, amiért az én pénzemet égetik, amikor az mehetne jobb helyre is.

2021. jún. 19. 18:16
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Foci es foci szeretet kozott hatalmas a kulonbseg. Sokan nem szeretik ezt a sportot es ezert nem szurkolnak egy csapatnak sem ... de a nemzeti valogatott az orszagot kepviseli, ilyenkor meg azok kozul is sokan szurkolnak akik egyebkent nem szoktak focival foglalkozni.
2021. jún. 19. 18:18
 9/18 A kérdező kommentje:

"Tiltakozniuk kéne a mértéktelen pénzköltés ellen"

Felháborítónak tartom, hogy te akarod megmondani egy személyben azt, hogy mit csináljon több ezer ember. Te nem érzed ezt kínosnak?

#8. Ez világos, de akinek viszket ettől az egésztől a tenyere, az miért kezd el a válogatott ellen szurkolni? Miért birkázza le a szurkolókat?

2021. jún. 19. 18:26
 10/18 anonim ***** válasza:
22%
Az a helyzet hogy az ellenzékiek nagyon buta emberek.
2021. jún. 19. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!