Az mit érez aki azért drukkol a magyar válogatott ellen mert a fidesz szereti a focit?
Azt érzem hogy az összes látványsport állami támogatását meg kéne szüntetni. Támogassák őket a rajongóik, ugyanígy az egyházaknál is.
Emellett még azt érzem hogy mekkora balfaszok keresnek milliókat azzal hogy szaladgálnak egy pályán.
Nem tudom tanítottátok-e neked a szobafestő-mázoló képzésen, de a magyarságod nem arról szól, hogy egy gagyi csapatnak óbégatsz.
Legalábbis hogy értsd, a magyarságod ennél sokkal összetettebb dolog, vannak pl költőink, művészeink, természettudósaink, csak ezt a sok festékkeverés és iskolakerülés közben nem tapasztalhattad meg.
Aztán a magyarságod nem arról szól, hogy te annak a birkanyájnak szurkolsz, akinek a szomszéd paraszt is teszi, és ha megkérdezik miért, akkor bambán óbégatsz tovább.
Nekem például marhára nem szimpatikus a foci, nem szimpatikus az, hogy az én adómból olyan buta fitymákat támogatnak, akik semmirekellők, nem tetszik az, hogy ezek a senkik a sztárok, és nem tetszik az, hogy az állítólagos magyarság értékrend csúcsa ezek sztárolása.
Viszont hihetetlenül tetszik, amikor ezeket a pcsfejeket elverik, mint tegnap este.
Olléolléollé, jajj anyira jó volt!
6: egy másik kérdésben valaki azt mondta, hogy aki a foci ellen van, az magyar kultúra ellen van. Mintha a magyar kultúra nem a zene, az irodalom, a történelem lenne elsősorban, hanem a foci.
Persze nyilvánvaló, hogy aki ilyet mond, annak a kultúra kimerül a meccsrejárásban.
"De csak azért drukkolni a magyarok vereségéért mert te nem szereted az adott sportot"
Mondjuk 6-os pont leírta, hogy miért nem nekik drukkol.
Amiből te annyit fogtál fel hogy csak azért mert nem szereti a focit a mondanivaló többi részét meg simán félre tetted és bambán óbégatsz tovább... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!