Az mit érez aki azért drukkol a magyar válogatott ellen mert a fidesz szereti a focit?
Figyelt kérdés
2021. jún. 16. 10:42
11/26 anonim válasza:
10: olvastam, és csupa baromságokat írt :)
12/26 anonim válasza:
6-os Fejtsd már ki hogy mitől semmirekellők? Gulácsi, Orbán, Nagy Ádám, Szalai külföldön fociznak 30-40 millió forintot keresnek havonta (külföldön, nem MO-n). Szerintem szeretnél te ilyen semmirekellő lenni. És amúgy tőled milyen adót vonnak le amit a focira költenek? Látszik mennyire sötét ember vagy.
13/26 anonim válasza:
Nem szeretek a vesztesnek szurkolni.És amúgy is a másik csapatban volt a világ egyik legjobb focistája.Szerintem elég egyoldalú volt a meccs és lehetett tudni ki nyer.
Remélem fogadtatok rájuk,egy kis plusz bevétel mindig jól jön. :D
14/26 anonim válasza:
Azért a magyar társadalomról sok mindent elmond, hogy a 6-os válaszoló ennyi pozitívot kapott.
15/26 anonim válasza:
elégtételt. Orbánnak a foci a kedvence, de még ezt sem tudja jól menedzselni
16/26 anonim válasza:
15: elmondja, hogy a többségnek nem a foci az élete, mint a rajongók hiszik
17/26 anonim válasza:
Kérdező: Az ellenzékiek fogyatékos emberek ne keress logikát a gondolkodásmódjukban. Selejt emberek, nehezen bírják idegileg hogy 4 évente megszopatják őket elég rendesen.
18/26 anonim válasza:
A foci is a magyar kultúra része! És fontos a nemzeti tudat szempontjából, bármit mondasz 6-os! Ez egy nagyon fontos dolog!
19/26 anonim válasza:
Magyar kultúra része az is,hogy mindig kikapunk?
20/26 anonim válasza:
19-es, a focinak része a vereség is, egyébként az hogy mindig kikapunk, ne igaz! A 2016-os Eb-n is mekkorát dobbant az ország szíve!!! A sport, pedig a nemzeti kultúra része!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!