Igaza van Bencsik Andrásnak a tegnapi Sajtóklubban a magyar-francia meccsel kapcsolatban?
2021. jún. 22. 07:38
11/13 anonim válasza:
Bencsik alapvetően egy gerinctelen csúszómászó ,a szärt is kinyalná a gazdája alól,ennek tudatában "kell" olvasni az írásait. Mondjuk nem tudom mi visz rá valakit,hogy egyáltalán megtegye .:D
12/13 anonim válasza:
10: akkor miért nem írod le, hogy mire gondolt. Lássuk, miben más, mint amit a cikk ír.
13/13 anonim válasza:
Én olvastam az eredeti Bencsik interjút. Igaza van, mert ha nem fejleszti Orbán a futballt, akkor nem nevelődik ki olyan szintű utánpótlás amivel ide el lehetett jutni. Teljesen rendben van Bencsik nyilatkozata. Az más kérdés, hogy nektek láthatóan nem tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!