Támogatnál olyan programokat amik az embereket terelgetni próbálnák a Veganizmus felé?
"Vicces, hogy ugyanezt már elfogadod, ha az állam csinálja."
Pont nem nagyon szokták szó nélkül tűrni, amikor ilyen szinten korlátoz az állam.
"Ha már ennyire ömlik a csapból a tolerancia meg az elfogadás. Engem nem zavarnak a vegánok, de cserébe őket se zavarják a mindenevők."
Csak épp a mindenevésed tönkrevágja a bolygót, te nagyon okos. Szarnék én rád meg az étkezésedre, ha nem lenne a húsevés a klímaváltozás 3 legfontosabb okának egyike...
Tudod, a cigizőket is kib.sztuk minden beltérről. Csak a húsevőkkel sajnos ezt nem lehet ilyen formában megtenni.
Nekem sem a terelgetés, sem az izzmusok nem jönnek be.
A kettőt együtt meg láttam kiskoromban.
Terelgettek erősen.
1. Megbukott az egész szar.
2. Maradtunk, amilyenek voltunk.
15
A klímaváltozás problémáját elinflálja, ha pont a gasztronómiánál akarod először kezelni azt. Cigi sem ez a kategória, amivel érdemben tudod orvosolni a klímaproblémát.
Beltérben való cigizés egy másik témakör, mert az közvetlenül káros az egészségre, ha zárt térben melletted szívják-fújják a füstöt (passzív dohányzás). Ha te bemész egy étterembe vegánként elfogyasztod a kis takarmányodat, majd ráborítod az asztalt arra aki éppen túrná be a pacalpöreszt, mert az számodra passzív-húsevés?
"Csak épp a mindenevésed tönkrevágja a bolygót, te nagyon okos. "
Ezt magyarázd már el, mert nem értem.
Régen jóval több állat élt, csak éppen vadon.
Szerintem az autó és motor versenyzés többet árt, mint a húsevő életmód. Az evés az igazából alap szükséglet. De az, hogy felesleges kipufogó gázt eregessünk, az nem az. Ezt valahogy mégse kapja fel senki.
Akkor a dezodorokból származó gáz, amiben van, hogy üvegház hatásért felelős gáz a hajtóanyag is.
Nem tudom honnan szedted ezt, de ez nekem valahogy nem áll össze.
A háztartások energia igénye, gyárak kibocsáltása, kipufogó gáz ami igazából nagyon káros.
Amúgy nem is igazán értem a tételmondatod. Most pl aki húst eszik az több bélgázt termelne?? Ettél te már babot?? Vagy az állatok károsak?? Ha az utóbbi, akkor a nagy hős vega állatvédők szerint le kellene mészárolni az összes állatot, hogy jobb legyen a helyzet??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!