Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnál olyan programokat...

Támogatnál olyan programokat amik az embereket terelgetni próbálnák a Veganizmus felé?

Figyelt kérdés

2021. jún. 21. 22:07
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
94%
Nekem még nem szólt az állam, hogy sz.r zenéket hallgatnék, vagy béna szettet vettem fel.
2021. jún. 21. 23:18
 12/43 anonim ***** válasza:
93%

"Vicces, hogy ugyanezt már elfogadod, ha az állam csinálja."

Pont nem nagyon szokták szó nélkül tűrni, amikor ilyen szinten korlátoz az állam.

2021. jún. 21. 23:19
 13/43 anonim ***** válasza:
94%
Tsék egy újabb vegánharcos, kattanjatok már le arról hogy mi mit szeretnénk enni! Azt esztek amit ti akartok, mi meg azt ami nekünk jólesik. Abba nem akartok beledumálni milyen pózban legyek a párommal?
2021. jún. 21. 23:27
 14/43 anonim ***** válasza:
3%

"Ha már ennyire ömlik a csapból a tolerancia meg az elfogadás. Engem nem zavarnak a vegánok, de cserébe őket se zavarják a mindenevők."

Csak épp a mindenevésed tönkrevágja a bolygót, te nagyon okos. Szarnék én rád meg az étkezésedre, ha nem lenne a húsevés a klímaváltozás 3 legfontosabb okának egyike...

Tudod, a cigizőket is kib.sztuk minden beltérről. Csak a húsevőkkel sajnos ezt nem lehet ilyen formában megtenni.

2021. jún. 21. 23:27
 15/43 anonim ***** válasza:
94%
Nem, semmilyen szélsőséges vallási fanatizmust nem támogatok . És ezt úgy írom,hogy én nem eszek tejterméket, húst meg maximum kétszer kb. havonta.
2021. jún. 21. 23:30
 16/43 anonim ***** válasza:
94%

Nekem sem a terelgetés, sem az izzmusok nem jönnek be.

A kettőt együtt meg láttam kiskoromban.

Terelgettek erősen.

1. Megbukott az egész szar.

2. Maradtunk, amilyenek voltunk.

2021. jún. 21. 23:33
 17/43 anonim ***** válasza:
93%
#15 látom nem adod fel. Agresszív kampánnyal nem értek el semmit, csak magatokra haragítjátok az embereket (az meg egy nettó baromság hogy a húsevés a klímaváltozás oka, nyugodtan vitatkozhatunk róla, 20 éve dolgozom klímavédelmi területen, szerintem kicsivel nagyobb a szaktudásom a területen).
2021. jún. 21. 23:40
 18/43 anonim ***** válasza:
94%

15

A klímaváltozás problémáját elinflálja, ha pont a gasztronómiánál akarod először kezelni azt. Cigi sem ez a kategória, amivel érdemben tudod orvosolni a klímaproblémát.

Beltérben való cigizés egy másik témakör, mert az közvetlenül káros az egészségre, ha zárt térben melletted szívják-fújják a füstöt (passzív dohányzás). Ha te bemész egy étterembe vegánként elfogyasztod a kis takarmányodat, majd ráborítod az asztalt arra aki éppen túrná be a pacalpöreszt, mert az számodra passzív-húsevés?

2021. jún. 21. 23:44
 19/43 anonim ***** válasza:
86%

"Csak épp a mindenevésed tönkrevágja a bolygót, te nagyon okos. "

Ezt magyarázd már el, mert nem értem.

Régen jóval több állat élt, csak éppen vadon.

Szerintem az autó és motor versenyzés többet árt, mint a húsevő életmód. Az evés az igazából alap szükséglet. De az, hogy felesleges kipufogó gázt eregessünk, az nem az. Ezt valahogy mégse kapja fel senki.

Akkor a dezodorokból származó gáz, amiben van, hogy üvegház hatásért felelős gáz a hajtóanyag is.

Nem tudom honnan szedted ezt, de ez nekem valahogy nem áll össze.

A háztartások energia igénye, gyárak kibocsáltása, kipufogó gáz ami igazából nagyon káros.

Amúgy nem is igazán értem a tételmondatod. Most pl aki húst eszik az több bélgázt termelne?? Ettél te már babot?? Vagy az állatok károsak?? Ha az utóbbi, akkor a nagy hős vega állatvédők szerint le kellene mészárolni az összes állatot, hogy jobb legyen a helyzet??

2021. jún. 21. 23:56
 20/43 anonim ***** válasza:
91%
És még csodálkozik valaki, hogy miért utálják sokan a vegánokat. Van egykét " megmondóember " díszpéldány. Na miattuk.
2021. jún. 22. 00:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!