Támogatnál olyan programokat amik az embereket terelgetni próbálnák a Veganizmus felé?
Mint pl. a hús árának, áfájának emelése?
Az már most is van...
Van aki nem alkalmas a vegán életmódra. Egyik ismerősöm emiatt került kórházba is. Nem bírta a szervezete a növényi étrendet.
Magamról nem tudom mi lenne, de hamar éhenhalnék. Nem tudom megenni a salátákat (a gyümölcs salátán kívűl semmilyen más saláta nem megy le a torkomon). Nem is nagyon eszem zöldséget, pedig kellene és szeretnèk minnél többet, de valahogy nem csúszik le.
Nem mindenkinek való ez az életmód.
5! Gondolom, akkor kenyeret, tésztát, babot, lencsét sem eszel...elvégre az is mind csak zőccség!
Amúgy egyszerű lenne a megoldás a hús árát felnyomni vagy még egyszerűbb szarrá adóztatni a takarmánytermelőket, máris kevesebb állatot lehetne gazdaságosan tartani.
"Nem szólók bele én sem más mit egyen, milyen zenét hallgasson, hogy öltözködjön stb. más se szóljon bele az enyémbe mert semmi köze hozzá!"
Vicces, hogy ugyanezt már elfogadod, ha az állam csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!