Támogatod a külhoni magyarok szavazati jogát?
#7 "Ameddig magyar állampolgár sem szavazhat külföldre addig ők sem ide."
Szavazhat magyar állampolgár is külföldre ha egy olyan ország állampolgára IS ahol szavazhat.
Szerinted a romániai, ukrajnai vagy szlovák, szlovén, horvát magyarok csak itt szavazhatnak? Ha itt él egy kettős állampolgár az nem szavazhat mindkét országban?
"A nacionalisták részéről ez egy következetes elgondolás."
Hát ha valaki én nacionalista vagyok, de semmi szín alatt nem tudom támogatni, hogy valakik csak azért dönthessenek a sorsomról mert ugyanilyen magyarok. Ez kb olyan mintha én kormányra szavaznám Ceausescut Romániában.
Tegyük félre, hogy már nem él.
#10 "Nem lenne bajom a külhoni szavazókkal ha nem elsősorban a Fideszt erősítenék. "
Kit erősítsenek? Szavazzanak azokra akiknek az a kampánytémájuk hoyg el kell venni a külhoniaktól a szavazati jogukat, vagy szavazzanak arra aki még az állampolgárságukat is elvenné, esetleg arra az ellenzéki pártra akik ezt a kettőt juttatná kormányra hogy megtehessék mindkettőt?
Nem olyan bonyolult ám a dolog. amint lesz kire szavazniuk a fideszen kívül arra IS fognak szavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!