Támogatod a külhoni magyarok szavazati jogát?
Nem, de nem azért, mert külhoniak. A magyar pártokról azok szavazzanak, akik itt élnek, akik ki vannak téve a kormány döntéseinek, értelmes korlátokon belül.
Nagyjából 3-5 év folyamatos külföldön (=nem Magyarországon) élés után kellene megvonni a szavazójogot minden magyar állampolgártól. Az teljesen lényegtelen, hogy ez Erdélyben vagy Tokióban történik.
Ameddig magyar állampolgár sem szavazhat külföldre addig ők sem ide.
Szerintem így fair.
#8.A legnagyobb hazaáruló a Fidesz aki előnyt kovácsol belőle mert az itthon szavazók sem elegek nekik.
De majd jövőre esélyük nem lesz, jöhet az a pár százezer külhoni szavazó akkor is bukni fognak.
Nem lenne bajom a külhoni szavazókkal ha nem elsősorban a Fideszt erősítenék.
#10.Voltam, beszélgettem külföldi magyarokat.(Erdélyben)
Elég sok időt is töltöttem velük szóval tudom mit beszélek.
Tisztelem a hazaszeretetüket, az akarukat, a hűségüket a magyar kultúra iránt. De én azzal nem értek egyet hogy mindig előjön az hogy ők szavazhatnak de idehaza a kormány kb. 0 dolgot tesz értük de külhoni magyarok meg rájuk teszik az x-t és ezzel idehaza sem feltétlen jó ügyet szolgálnak. Szóval ezt kicsit benézted.
Hozzáteszem messze vagyok a nacionalista magyartól, ezt aláírom hogy lehetnek alázatosabb a nemzetem iránt de valahogy nem kap el az az érzés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!