Mi a véleményetek Toroczkai Lászlóról?
Ez is annyira tipikus hozzáállás. Konkrétan leírom, miért tekinthető nácinak, a kérdező sem tagadja ezeket, csak azt, hogy ez náci dolog lenne, holott kb. ettől lesz náci valaki.
Miért nem lehet felvállalni? Felőlem lehetsz náci, de miért kell letagadni?
Engem az sem érdekel, ha náci. Magyar vagyok, magyarnak születtem. A magyar nép sorsa érdekel, és az én szememben elsőbbséget élvez.
A cigányok egyre többen vannak, egyre gyakrabban és egyre súlyosabb bűncselekményeket követnek el. Egyre több a cigányok által többségben lakott település. Míg a magyar fogy, addig ezek sokasodnak és lassan az egész országot elfoglalják. Azt pedig láthatjuk sajnos minden nap, hogy hova vezet, ha megjelenik a cigányság egy adott területen.
2002-2010: a baloldal csak szaporította őket, semmit nem tett ellenük.
2010-2021: a Fidesz sem csinált semmit érdemben. Néhány látszatintézkedés és kész.
Akinek tehát egy minimális esze van, az látja, hogy sem a baloldal, sem a Fidesz nem foglalkozik a problémával, amely néhány évtizeden belül az egész ország vesztét jelenti.
Tehát sürgősen szükség van egy új vezetésre, akik helyreraknák a dolgokat.
Jelenleg az egyetlen ilyen párt a Mi Hazánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!