Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek Toroczkai...

Mi a véleményetek Toroczkai Lászlóról?

Figyelt kérdés
Mint személyről, és mint politikusról mi a véleményetek? Szerintetek sikerül elérnie az 5%-os parlamentbe jutási küszöböt?

2021. jún. 13. 19:04
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem különböző emberek vagyunk, különböző nevelést kapva. Hiába akarsz összehasonlítani egy iráni emberkét, meg minket nem ugyanaz a nevelés, és ha idejön akkor sem fog megváltozni benne 20-30 évnyi nevelés, csak mert nálunk ez nem módi. Ezért mondom, hogyha valaki ennyire szeretne 500 féle rasszal együttélni az menjen oda közéjük megnézzük meddig érzi magát majd "komfortosan" XD
2021. jún. 13. 23:13
 12/19 A kérdező kommentje:
#10-es gondolom akkor minden ember akivel nap mint nap beszélek a bolti eladótól, a fodrásztól, az ügyvédig hülye ember, csak te vagy okos :D jó tudni. Ne csak nézz, hanem láss is. Senki nem rasszista, szimplán óvatos. :)
2021. jún. 13. 23:14
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Igen, nyilván senki sem rasszista, hiszen a fehér nép tökéletes. Hagyjuk már. A történelem ezerszer bebizonyította már, hogy az általatok felsőbbrendűnek tartott rassz a legtöbb kárt okozta az emberiség történelmében.
2021. jún. 13. 23:16
 14/19 molnarmarcell21 ***** válasza:
3%

Ez is annyira tipikus hozzáállás. Konkrétan leírom, miért tekinthető nácinak, a kérdező sem tagadja ezeket, csak azt, hogy ez náci dolog lenne, holott kb. ettől lesz náci valaki.

Miért nem lehet felvállalni? Felőlem lehetsz náci, de miért kell letagadni?

2021. jún. 13. 23:31
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok náci. Semmi bajom a zsidókkal :D miért lenne? Szimplán ez olyan hülyeség. A mai világban náci senki nem lehet max neonáci, de azt is általában megbaszkodják keményen szóval ennek semmi értelme. Mit vallanék be azon ami nem létezik? Hogy előítéletes vagyok például bizonyo típusú romákkal szemben az igaz, de nekem se a melegekkel, se a zisdókkal nincs gondom.
2021. jún. 13. 23:55
 16/19 anonim ***** válasza:
76%

Engem az sem érdekel, ha náci. Magyar vagyok, magyarnak születtem. A magyar nép sorsa érdekel, és az én szememben elsőbbséget élvez.

A cigányok egyre többen vannak, egyre gyakrabban és egyre súlyosabb bűncselekményeket követnek el. Egyre több a cigányok által többségben lakott település. Míg a magyar fogy, addig ezek sokasodnak és lassan az egész országot elfoglalják. Azt pedig láthatjuk sajnos minden nap, hogy hova vezet, ha megjelenik a cigányság egy adott területen.

2002-2010: a baloldal csak szaporította őket, semmit nem tett ellenük.

2010-2021: a Fidesz sem csinált semmit érdemben. Néhány látszatintézkedés és kész.

Akinek tehát egy minimális esze van, az látja, hogy sem a baloldal, sem a Fidesz nem foglalkozik a problémával, amely néhány évtizeden belül az egész ország vesztét jelenti.

Tehát sürgősen szükség van egy új vezetésre, akik helyreraknák a dolgokat.

Jelenleg az egyetlen ilyen párt a Mi Hazánk.

2021. jún. 14. 07:08
 17/19 anonim ***** válasza:
71%
Én rájuk fogok szavazni! Inkább mint a qrcsótány-sleppjére!
2021. jún. 14. 23:09
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Szélhámos ágens. Gyurcsányék embere.
2021. jún. 26. 07:38
 19/19 anonim ***** válasza:
66%
Sikerülni fog neki! Fel a győzelemre!!
2021. júl. 19. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!