Mi a véleményetek Toroczkai Lászlóról?
Figyelt kérdés
Mint személyről, és mint politikusról mi a véleményetek? Szerintetek sikerül elérnie az 5%-os parlamentbe jutási küszöböt?2021. jún. 13. 19:04
A kérdező szavazást indított:
Igen sikerül bejutniuk.
Nem sikerül bejutniuk.
39 szavazat
1/19 anonim válasza:
Bőven sikerül bejutniuk.
Tőlem 20km-re lakik, én biztos vagyok a mininum 5%-ban, de tud ő még meglepetést is okozni.
2/19 anonim válasza:
Sikerül bejutniuk és rájuk szavazok.
3/19 anonim válasza:
Esélytelen. Pár évet adok a pártnak, és eltűnnek a politikából.
4/19 molnarmarcell21 válasza:
Sima kis nácika, ami szerencsére még mindig nem népszerű az emberek többségének szemében.
A bejutás hibahatáron belül van, majd meglátjuk.
5/19 A kérdező kommentje:
#4-es Igen nácika hát neked sincs ki mind a 4 kereked :D kíváncsi lennék miért gondolsz rá náciként?
2021. jún. 13. 20:16
6/19 molnarmarcell21 válasza:
Például mert nemrég azt írta, hogy egy valódi jobboldali párt antiszemita.
A Mi hazánk programjában meg szerepel, hogy etnikai alapon el kell különíteni embereket.
Meg ugye van a kis karlendítős képe is többek közt.
Soroljam még?
7/19 anonim válasza:
Utolsó! Hiába magyarázod ezeknek a magukat felsőbbrendűnek tartó, szerencsétlen egyéneknek, úgy sem értik meg. A magyaroknál rasszizmus csak akkor van, ha fehérek ellen követik el, számukra másfajta rasszizmus nem létezik. :)
8/19 A kérdező kommentje:
Atyavilág :D hányszor lendítettünk kart poénból mi is középsuliban. Egyébként is gondolom tudod, hogy Mo-n nem lehet náci vezető, mert az unióval szembemegy, szóval esélytelen. Szimplán egy radikális hazafias vezetőnk lenne nyámnyila balfasz ellenzéki szocik helyett, vagy a jelenlegi Fidesz helyett. Bár megmondom őszintén pont nem érdekel fehér ember vagyok, ha mellettem áll, és nekem akar jobb életet, majd biztos nem támogatom. De ha megnézed az utolsó videóját ott szépen kifejti a gyengébbek kedvéért is a számodra "antiszemitizmust". Szegerációra szükség van, és kész. Neked kedvedre lenne, hogy a roma származású gyerekek megalázzák meg leköpjék a gyerekedet a suliba meg késeléssel fenyegessék a lemaradottabb településeken? Ha igen, akkor menj oda, és vedd be mindnek eggyesével. Érdekes, hogy ezek az emberek, mint te sose veszik észre, hogy le vannak szavazva mint állat, de mindig azt hiszik valid a véleményük. Több helyen is láttam már az okosodásod, de hát mások is észlelik hogy hülyeségeket beszélsz.
2021. jún. 13. 23:06
9/19 A kérdező kommentje:
Rasszizmus meg ok nélkül nem jön létre. Ahhoz kell észlelni kell jó pár rossz benyomást, hogy az ember rasszistává váljon. Sajnos kicsiny országunkban elég sok "benyomást" kapnak az emberek, szóval nem véletlen vannak ilyen látásmódba. Magyarország maradjon meg MAGYARországnak. Látható, hogy azokon a helyeken, ahol 500 millió rassz keveredik mennyire jönnek ki jól :D még statisztikát se kell felütni elég körülnézni ott. Sajnos valakik még nem vették észre, majd észreveszik, csak késő lesz már akkorra.
2021. jún. 13. 23:09
10/19 anonim válasza:
Attól, hogy itt gyakorikerdesek.hu-n (ahol zömében unatkozó barmok vannak csak) többen támogatják a rasszistákat még nem jelenti azt, hogy az ország nagyobb része egyetért veletek. Elég csak megnézni, hogy a legutóbbi választásokon az ilyen pártok mennyire leszerepeltek. Épeszű ember, aki teljesen rendben van lelkileg, és fejben is sosem választana meg ilyen vezetőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!