Ha nyer az ellenzék jövőre, akkor számíthatunk rá, hogy úgy élünk majd mint a nyugat európaiak?
Figyelt kérdés
Havi 3000 eurós keresetünk lesz, telik majd luxusutakra, nagy kertvárosi családi házra stb.
Azért mert ők nem fognak lopni csalni hazudni mint a fidesz. Csak az érdekli majd őket hogy jól éljen a magyar.
2021. jún. 13. 14:33
11/25 anonim válasza:
"Tisztességes" és "balliberális" egy mondatban tagadó szó nélkül?!
Mit szívtál? Adsz nekem is?
12/25 anonim válasza:
#9: lehet hogy kéne változtatni, de nem egy rakás sz*rra.
13/25 anonim válasza:
Azt nehezen tudom elképzelni, hogy az élet színvonal, az ellenzék győzelme esetén, ne csökkenne!
14/25 anonim válasza:
Nem tudom milyen lesz de ennyi év diktatúra után már nagyon várok valami mást, bármi mást.
15/25 anonim válasza:
14-es, menj el Észak koreába ebből a diktatúrából, ha lehet!xD
16/25 anonim válasza:
14-es, te nem tudod mi az a diktatúra. Ha az lenne, nem tudnád ezt a marhaságot ide leírni...
17/25 A kérdező kommentje:
Most még csak a diktatúrát tapasztaljuk de jövő ilyenkor már a jólétet, a bőséget fogjuk tapasztalni.
2021. jún. 13. 20:26
18/25 anonim válasza:
A 14-es és a 17-es mehetnek a gyorsvonattal jekatyerinburgba, onnan secperc alatt eljuthatnak Pekinbe, ott meg fel lehet szállni a Koryo Airlines gépére ami egészen Phenjanba, Észak koreaába, hátha ott kitisztul a fejetek a diktatúra fogalmával kapcsolatban, ha nem maradjatok ott, amúgy sincs ilyen, iberálisokra szükségünk!
20/25 anonim válasza:
Úgy érdekelne engem hogy ezt miből gondolod kérdező, hogy jövő ilyenkor egy esetleges ellenzéki győzelemmel kánaán lenne meg kolbászból a kerítés??
Azt hiszed te is meg mindenki aki ezekre a képződményekre szavaz, hogy a magyar népet fogják előtérbe helyezni??
Hát nagyon bátrak vagytok meg kell mondjam, de csak azt nem veszitek figyelembe, hogy egy esetleges ellenzéki győzelem után itt elszabadul a pokol.
De további jó álmodozást 🤣🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!