A Pride mennyire számít propagandának szerintetek?
Figyelt kérdés
2021. jún. 13. 14:04
22/25 anonim válasza:
Egyáltalán nem propaganda.Az elfogadásért van, azok tiszteletére akik homofóbia áldozatai.Hasonló emberek együtt lehetnek anélkül hogy félnének, bújkálniuk kellene.
23/25 anonim válasza:
nagyon durva provokáció és propoganda, a magyarok többsége elitéli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
24/25 anonim válasza:
"A faluban lakó analfabéta cigányok, akik 17 évesen már három gyermeket kipotyogtattak magukból, ők akarják megmondani nekem, hogy én nem vagyok magyar, mert leszbikus vagyok. Hát akkor tartsák csak meg maguknak ezt a nyomortanyát."
12es, Ha te ennyiből egy olyan lelki sérülést szedtél össze hogy le akarsz lépni külföldre, akkor ne tedd. Kint sokkal nagyobb szívásoknak nézel elébe, előbb fejben rakd magad össze.
Üdv: 19 éves lány aki amint betöltötte a 18-at nyugatra ment (egyetem).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!