A Pride mennyire számít propagandának szerintetek?
,,Erdélyben is kirakatják a román zászlót, a nők szexuális zaklatás elleni tüntetése nem más, mint a férfigyűlölet népszerűsítése, stb. stb. stb."
Igen az mind a kettő, ezt csak az olyan vaksi naiv belvárosi libsik nem hajlandóak észrevenni mint te is xd Ahogy a hozzád hasonló emberek tapsolnak a blmhez ami nyíltan fehérellenes, persze ti azt mondjátok hogy a feketék jogaiért tüntetnek. Ja persze 😃
A Pride a legjobb hely ebben a nyomorult országban. Alig várom, hogy betöltsem a 18-at és elmehessek nyugtatra a sok náci közül.
Egy békési faluban élek, gimibe járok, 3 idegennyelvet beszélek 17 évesen. És leszbikus vagyok. A faluban lakó analfabéta cigányok, akik 17 évesen már három gyermeket kipotyogtattak magukból, ők akarják megmondani nekem, hogy én nem vagyok magyar, mert leszbikus vagyok. Hát akkor tartsák csak meg maguknak ezt a nyomortanyát.
,,Alig várom, hogy betöltsem a 18-at és elmehessek nyugtatra a sok náci közül."
Mi is alig várjuk hogy elhúzzatok:)
Két és fél pipás, még mindig szórakoztató a totális lelki nyomorod írásbeli kivetülését látni :D
Amúgy te voltál a covid-konteós két és fél pipás csörgősipkás bohóc is? Gondolom igen, azokon is jót röhögtem :D
"Mi is alig várjuk hogy elhúzzatok:)"
A cigányokat itt hagyom neked, tartsd el őket az adóból. Én egy fillért sem fogok ennek a szenny országnak adózni ;)
,,Na majd meglátjuk, ki jár jobban te nyomorország nyomorultja."
Hát ha végre beváltjátok az évtizedes libsi ígérgetést hogy elhúztok erről a fasiszta, mucsai pöcegödörről az ország biztos jobban jár vele:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!