A Pride mennyire számít propagandának szerintetek?
Kicsit összetettebb a dolog. Szerintem a magyar Pride nem vészes(mondjuk meleg ismerősömnek eszébe sem jutott még menni rá csak heteronak). A külföldi dolgokkal van gond, az emberek nagyrésze attól fél, hogy nálunk is annyira durva lesz a helyzet. Gondolom mindenki látta már a fotókat ahol a kisgyerekek ott simogatják a pórázon vezetett melegeket...egyrészt senkinek semmi köze nem lenne hozzá, hogy ő otthon szereti ha így kezelik, másrészt rossz belegondolni, hogy a végén nálunk is ez lenne.
Szóval szerintem sok esetben a Pride már nem a jogokról szóló hanem a polgárpukkasztásról, ezt szerintem el kéne kerülni.
Olyan vicces, hogy a tuskó mélymagyarok ennyire látványosan képtelenek bármi másnak látni a Prideot, mint a személyük ellen irányuló provokációnak.
A fejükbe nem fér be a gondolat írmagja sem, hogy lehet, hogy a melegek önmagukért és a saját jogaikért, nem pedig a "heterok ellen" vonulhatnak :DD
Gondolom ugyanezen logika szerint az is pusztán és kizárólag magyarellenesség és provokáció lehet, amikor a hivatalokra Erdélyben is kirakatják a román zászlót, a nők szexuális zaklatás elleni tüntetése nem más, mint a férfigyűlölet népszerűsítése, stb. stb. stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!