Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez a nagy Mészáros propagan...

Mi ez a nagy Mészáros propaganda a fideszesek részéről?

Figyelt kérdés

Azt akarják beadni, hogy Mészáros szinte maga a jóságos mikulás.

Mert legalább nem egy multi viszi ki a pénzt.

Amit Mészáros bezsebelt, abból semmi hasznotok nem lesz. Mészárosék is kiviszik a pénzt, ne legyetek már naivak. Külföldi befektetésekben, bankokban figyel az a pénz, amit a megnyert pályázatokból lefölözött. A maradékból mindent felvásárol Magyarországon, amire szemet vet. Megveszi kilóra az országot. Ami a Te országod is.

A nagyobb állami megbízások az ő kezén, nevén, cégén mennek keresztül és csak annyit tesz, hogy leemel belőlük egy jó nagy részt. Meg kell nézni a pályázatokat, úgy vannak kiírva, hogy csak egy cég nyerhessen. A többi jelentkező csak díszlet, a demokrácia látszatához kell.

Jótékonykodik. Naiv vagy? Azért jótékonykodik, hogy jó legyen a megítélése. Pablo Escobarhoz hasonlít, csak abban térnek el, hogy miben utaznak. Escobar is jótékonykodott, iskolákat, sportpályákat építtetett, róla hamarabb elhiszem, hogy valamit vissza akart osztani az övéinek. Bár valószínűbb, hogy ezzel Escobar csak maga mellé akarta állítani a népet. Mint Mészáros. Egyáltalán, miért kell mentegetni, ha egyszer állítólag nem is közszereplő? Csak nem tartanak attól, hogy Mészároson fog múlni 2022?

2021. jún. 13. 13:43
 81/96 Micimacko67 ***** válasza:
Lovagolhatsz a szavakon..de ez a lenyegen nem változtat!
2021. jún. 13. 19:13
 82/96 anonim ***** válasza:
Nem tudom miről beszélsz, de ez a lényegen nem váltotat, hogy nincs diktatúra!
2021. jún. 13. 19:20
 83/96 Micimacko67 ***** válasza:

#82, akkor most milyem társadalmi berendezkedésben élünk? Megtudod mondani?

Próbáld meg légy szíves...a saját szavaiddal...

2021. jún. 13. 19:25
 84/96 anonim ***** válasza:
Demokrácia
2021. jún. 13. 19:33
 85/96 Micimacko67 ***** válasza:
Ezek szerint a mai társadalmi berendezkedés mindenben kielégíti a demokrácia ismérveit? Egyetértesz ezzel?
2021. jún. 13. 19:35
 86/96 anonim ***** válasza:

javítok: illiberális demokrácia, ami magénak vallja a liberális demokrácia értékei is,de az új magyar államszerveződés a liberális demokrácia korszaka után a kereszténység, a szabadság, az emberi jogok értékeit tiszteletben tartva, ismét versenyképessé teszi a magyar közösséget. Kijelentette, hogy a munkaalapú társadalom az élősködő társadalmi elit uralmának ellentéte, nem pedig a liberális szabadságjogok felszámolása kell hogy legyen.

Bővebben: Orbán Viktor: tusnádfürfődi beszéde

2021. jún. 13. 19:36
 87/96 Micimacko67 ***** válasza:
#86, direkt kértelek, hogy a saját szavaiddal tedd! Nem a papagájkommandóra lettem volna kíváncsi, hanem egy értelmes, gondolkozni képes ember érveire...nem ment! Ez nem az én szegénységi bizonyítványom...
2021. jún. 13. 19:39
 88/96 anonim ***** válasza:
Én is tudom: tekintélyevűség, ez az orbán-redszer, most már elégedett vagy?
2021. jún. 13. 20:03
 89/96 Micimacko67 ***** válasza:

Sajnos nem vagyok elégedett...pont ezért akartak sokan rendszerváltást, hogy ettől megszabaduljunk...

Hogy olyan házmesterek vezessék az országot, mint KL...

2021. jún. 13. 20:20
 90/96 anonim ***** válasza:
Én örülök a túzott demokrácia nem jó!
2021. jún. 13. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!