Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez a nagy Mészáros propagan...

Mi ez a nagy Mészáros propaganda a fideszesek részéről?

Figyelt kérdés

Azt akarják beadni, hogy Mészáros szinte maga a jóságos mikulás.

Mert legalább nem egy multi viszi ki a pénzt.

Amit Mészáros bezsebelt, abból semmi hasznotok nem lesz. Mészárosék is kiviszik a pénzt, ne legyetek már naivak. Külföldi befektetésekben, bankokban figyel az a pénz, amit a megnyert pályázatokból lefölözött. A maradékból mindent felvásárol Magyarországon, amire szemet vet. Megveszi kilóra az országot. Ami a Te országod is.

A nagyobb állami megbízások az ő kezén, nevén, cégén mennek keresztül és csak annyit tesz, hogy leemel belőlük egy jó nagy részt. Meg kell nézni a pályázatokat, úgy vannak kiírva, hogy csak egy cég nyerhessen. A többi jelentkező csak díszlet, a demokrácia látszatához kell.

Jótékonykodik. Naiv vagy? Azért jótékonykodik, hogy jó legyen a megítélése. Pablo Escobarhoz hasonlít, csak abban térnek el, hogy miben utaznak. Escobar is jótékonykodott, iskolákat, sportpályákat építtetett, róla hamarabb elhiszem, hogy valamit vissza akart osztani az övéinek. Bár valószínűbb, hogy ezzel Escobar csak maga mellé akarta állítani a népet. Mint Mészáros. Egyáltalán, miért kell mentegetni, ha egyszer állítólag nem is közszereplő? Csak nem tartanak attól, hogy Mészároson fog múlni 2022?

2021. jún. 13. 13:43
 21/96 anonim ***** válasza:
0%
Aha, tehát 50 millió forint egy kis aprópénz ide-oda!:)
2021. jún. 13. 15:04
 22/96 A kérdező kommentje:
22: Az ő vagyonához képest az, ennek a többszörösét vonhatja le az adójából. Ezt se azért adja - jól bereklámozva -, mert olyan jó fej, hanem mert PR értéke van. Ne legyél naiv.
2021. jún. 13. 15:08
 23/96 anonim ***** válasza:
100%
22. igen, neki aprópénz. A 480 milliárdos vagyonához képest aprópénz. Csak a széf, amit nemrég vett, amiben a vagyonának egy részét tartja majd, majdnem 2 millió Ft. Most vett 5 milliárdért egy villát. Még annak a berendezése is többszöröse lesz az 50 milliónak. Ne a saját keresetedhez viszonyítsd.
2021. jún. 13. 15:10
 24/96 anonim ***** válasza:
0%
24-es, ha majd, adakoztál 50 millió forintot, meg eléred azt, amit Mészáros, hogy szinte a semmiből az ország egyik leggazdagabb embere lett, akkor beszélünk!
2021. jún. 13. 15:12
 25/96 A kérdező kommentje:

25: Jahojhojahjahjah, az ultimate alázó érv. Hogy ha én is adakoztam, vagy ha annyit kerestem. Ez egy nagyon gagyi érv, ezt te is érzed.

A szinte... a szinte semmiből az ország leggazdagabb ember elett. Nem röhögted el magadat, amikor leírtad?

Szerinted miért nincs se nekem, se másoknak baja azokkal az emberekkel, akik a saját erejükből lettek sikeresek? Mert tisztelik őket. Na ezért nem tisztelik Mészárost, mert semmi teljesítmény nincs mögötte. Az nem teljesítmény, hogy ő egy stróman. Mészáros igazából nem ért el semmit abból, amije van. Az adakozása csak PR fogás.

2021. jún. 13. 15:20
 26/96 Micimacko67 ***** válasza:
100%
#25, te ebben komolyan hiszel?
2021. jún. 13. 15:21
 27/96 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha 780 milliárdot kapok megőrzésre egy haveromtól egy kis jutalékért, akkor majd elérem azt, amit mészáros, és akkor majd fogok 50milliót adakozni.
2021. jún. 13. 15:21
 28/96 A kérdező kommentje:

Ja sorry látom a 24-nek írtad, de attól még gagyi az az érv, hogy ha valaki ugyanazt éri el, akkor kritizálhat.

Akkor filmeket se kritizálhatunk, mert nem forgattunk le egy filmet se?

2021. jún. 13. 15:24
 29/96 anonim ***** válasza:
0%
Ti komolyan elhiszitek, hogy Mészárosnak semmi tehesége nincs és csak lop? Fura.
2021. jún. 13. 15:26
 30/96 A kérdező kommentje:

30: Ez nem hit kérdése. Nyitott könyv hogy mi történt vele és miért. Egy egész ország színe előtt zajlozz.

Én különben se azt írtam, hogy semmit se ért el, csak azt, hogy őt megcsinálták. Egy megcsinált ember. Enélkül egy kisvállalkozó lenne most is.

2021. jún. 13. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!