Mi ez a nagy Mészáros propaganda a fideszesek részéről?
Azt akarják beadni, hogy Mészáros szinte maga a jóságos mikulás.
Mert legalább nem egy multi viszi ki a pénzt.
Amit Mészáros bezsebelt, abból semmi hasznotok nem lesz. Mészárosék is kiviszik a pénzt, ne legyetek már naivak. Külföldi befektetésekben, bankokban figyel az a pénz, amit a megnyert pályázatokból lefölözött. A maradékból mindent felvásárol Magyarországon, amire szemet vet. Megveszi kilóra az országot. Ami a Te országod is.
A nagyobb állami megbízások az ő kezén, nevén, cégén mennek keresztül és csak annyit tesz, hogy leemel belőlük egy jó nagy részt. Meg kell nézni a pályázatokat, úgy vannak kiírva, hogy csak egy cég nyerhessen. A többi jelentkező csak díszlet, a demokrácia látszatához kell.
Jótékonykodik. Naiv vagy? Azért jótékonykodik, hogy jó legyen a megítélése. Pablo Escobarhoz hasonlít, csak abban térnek el, hogy miben utaznak. Escobar is jótékonykodott, iskolákat, sportpályákat építtetett, róla hamarabb elhiszem, hogy valamit vissza akart osztani az övéinek. Bár valószínűbb, hogy ezzel Escobar csak maga mellé akarta állítani a népet. Mint Mészáros. Egyáltalán, miért kell mentegetni, ha egyszer állítólag nem is közszereplő? Csak nem tartanak attól, hogy Mészároson fog múlni 2022?
Én egy szóval sem mondtam, hogy most diktatúra van. Én azt mondtam, hogy engem ez az egész késői Kádár korszak időszakára emlékeztet...
Ahol voltak jó és még jobb elvtársak...
69: Nem én szoktam kérni bizonyítékokat. De most már kérni fogok, mint a többiek és főleg a fideszesek. A Borkai kapcsolatra nem kell bizonyíték, nyilvánvaló, hogy nem szakított vele a fidesz, csak formálisan. Ne legyünk már ennyire naivak.
Én írtam, hogy a vendéglátóipar helyzete rossz a covid miatt. De ne zavarjon. Emiatt veszítették el sokan az állásukat. A FIDESZ azt kamuzza, hogy nem.
Most nem az a fontos, hogy milyen volt Gyurcsány idején. Az elmúlt 10 év már nem az ő felelőssége. Előtte volt az ő felelőssége. 10 év elég nagy idő lett volna ahhoz, hogy csináljanak valamit. Nem tudtak és nem a 10 évvel ezelőttiek miatt, hanem mert nem értenek hozzá, az egészségügyi dolgozókat, a véleményüket ignorálták. Csak most a covid miat kezdtek el velük foglalkozni és kaptak béremelést és ezt is csak azért, mert már kilépéssel fenyegetőztek. Kaptak egy követelménylistát a béremelés mellé, ami nem tetszett nekik. Nehogy már valaki problémák nélkül megkapja amit akar.
Tehát, ha nem nézem a magyar tévét és amúgy azokat, amiket te és a többi fideszes, akkor röhejes vagyok. Szerintem meg nem. Mit szólsz, ha azt mondom, hogy fordítva?
Mert Gyurcsány idején nem parancsoltak rá Magyaroszágra. Az utóbbi időben igen és ettől kezdve indultak be igazán a fejlesztések.
Igen, járok, sokfelé, sokszor, régóta. A család nagy része külföldön él. Nem a fidesz propagandának hiszek, hanem annak, amit tapasztalok.
Koránt sincs akkora katasztrófa, vagy fertő nyugaton, mint azt a kádári szintű fideszpropaganda erőlteti a hazugságaiban.
Ha nem érdekel az LMBTQ, akkor van egyfajta szellemi színvonalam. Igen, van. Ezek szerint fejlettebb, mint a többségé. Mert ami nem érint, nem érdekel, abba nem ütöm az orromat. Vannak akik igen, talán, nincs más dolguk, vagy nem tudom.
Nem vagyok liberális, de látom erőlteted. Nem baj. Akkor mostantól te meg egy betanított csimpánz vagy, így foglak nevezni. Tetszik-e. Mert én is bárminek titulálhatlak. Valamit valamiért.
#75, erről beszélek...
"A lojális vállalkozók helyzetbe hozása, hogy aztán támogassák a hatalmi kört, nem bűncselekmény Boldog István országgyűlési képviselő munkatársa, F. Petra szerint"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!