Mi ez a nagy Mészáros propaganda a fideszesek részéről?
Azt akarják beadni, hogy Mészáros szinte maga a jóságos mikulás.
Mert legalább nem egy multi viszi ki a pénzt.
Amit Mészáros bezsebelt, abból semmi hasznotok nem lesz. Mészárosék is kiviszik a pénzt, ne legyetek már naivak. Külföldi befektetésekben, bankokban figyel az a pénz, amit a megnyert pályázatokból lefölözött. A maradékból mindent felvásárol Magyarországon, amire szemet vet. Megveszi kilóra az országot. Ami a Te országod is.
A nagyobb állami megbízások az ő kezén, nevén, cégén mennek keresztül és csak annyit tesz, hogy leemel belőlük egy jó nagy részt. Meg kell nézni a pályázatokat, úgy vannak kiírva, hogy csak egy cég nyerhessen. A többi jelentkező csak díszlet, a demokrácia látszatához kell.
Jótékonykodik. Naiv vagy? Azért jótékonykodik, hogy jó legyen a megítélése. Pablo Escobarhoz hasonlít, csak abban térnek el, hogy miben utaznak. Escobar is jótékonykodott, iskolákat, sportpályákat építtetett, róla hamarabb elhiszem, hogy valamit vissza akart osztani az övéinek. Bár valószínűbb, hogy ezzel Escobar csak maga mellé akarta állítani a népet. Mint Mészáros. Egyáltalán, miért kell mentegetni, ha egyszer állítólag nem is közszereplő? Csak nem tartanak attól, hogy Mészároson fog múlni 2022?
52: Honnan veszed, hogy liberális vagyok? Aki látja, hogy milyen korrupt, képmutató a FIDESZ, akkor csak liberális lehet? Te vagy nagyon csúnyán meg vagy vezetve, vagy direkt propagálod, hogy csak a liberálisokat zavarja az, amit a FIDESZ csinál.
Elárulok egy titkot. Mindenkit zavar, aki nem FIDESZ szavazó.
Mondtam, hogy hidegen hagy az MSZP, de mindegy.
Donáth ügye sem nagyon érdekel, de legutóbb még csak zaklató volt. Jövőre már egyenesen gyilkos lesz? Mint Vona, állítólag b..i volt, kiderült, hogy a koronatanú hazudott, most meg azt terjesztitek róla, hogy gyáva volt, mert hogy kiszállt a politikából. Nem csodálom, azután a sok aljasság után, amit a FIDESZ művelt, elege lett. Viccesek vagytok ti fideszesek. De leginkább hiteltelenek.
Az MSZP-seké is bűnök, elítélendőek, de vannak fokozatok. Akiket felsoroltál, azoknak a pártja nem pofázta álszentül egy évtizeden át, hogy mekkora keresztény, milyen nagy nemzeti, becsületes. A FIDESZ ennek akarja magát kiadni még most is. Teljesen hitelét veszítve. A fanatikus FIDESZ-fanokat ez nem rendíti meg, mint te is, még a legaljasabb tetteket is megvédenétek, csak mert FIDESZ. Ez volt a lényege. Én viszont az MSZP-sek bűneit is úgy tartom, hogy el kell őket ítélni. A fideszesek a bűneik miatt ellenben nem lesznek elítélve. Most már érted. Kérdezem, melyik is az a párt, amelyikben a bűnök büntetlenül maradnak? F-el kezdődik.
53: Biztos kapsz erre választ attól is, akinek írod, de nem azért választották meg a FIDESZT, hogy a haverok, párttársak vágyait teljesítsék, mint vadászat, vadászkiállítás, vagy hogy a miniszterelnük a lányát betegye egy jó pozícióba.
De nem, más párt se csináljon ilyet, ha a FIDESZT végre sikerül majd elzavarni, amiben annyira nem bízok, mert úgy beleette magát az egész országba, mint a régi Mustangom alvázába a rozsda.
Látod téged nem érdekel Donáth ügye, engem meg mészáros ügye nem, de vajon a propagandátok miatt jövőre gyilkos lesz? Ki, tudja? Azokat a fideszeseket, akik bűnt követtek el kirúgták, vagy kiléptek a pártból. Ellentétben Gréczy-vel, laknerrel, Bangónévak akik mai napig ott politizálnak! Na, ezt hívják álszentségnek! Egyébként, buta lehetsz, mint a segg, hogyha úgy gondolod, hogy a Fidesz, csak a vadászkiállításokra és karórára költött, felére csökkent a munknélküliség és a rezsi, javult a kórházi ellátás, nemzeti szellemű trianon-megemlékezés, hadsereg, oktatás,az LMBTQ-propaganda visszaszorítása, a határok megvédése és még folytathatnám a sort, de összességében szért vagyok Fidesz párti, mert ennek a töredékét sem tudta megcsinálni Gyurcsány. Na, meg az új alaptörvény is nagyon jó, nemzeti szellemű lett.
A 61-estől, pedig kérek valami, bizonyítékot az agymenésére! Köszönöm!
Arra kérek bizonyítékot, hogy Mészároshoz ment Orbán pénze!
És, Polt vacsorájára is kéne valami bizonyíték!
63: Borkait csak formálisan rúgták ki, a kapcsolat, a befolyás megmaradt. Ja, az egyik fideszes maffiózó, Boldog a bakter még mindig szabadlábon van, őt is kirúgták vajon? Úgy tudom, nem.
Megint megcsillogtattad az állítólagos erkölcsi fölényedet úgy látom. A "segg" úgy látszik a kedvencetek. Elnevezhetlek Szájer 2-nek? Ha már ennyire összehaverkodtunk.
Na, csak kibökted a vezényszavakat. A.k.a hazugságokat:
A munkanélküliség a felére csökkent? Jó reggelt, már egy éve rossz helyzetben van a vendéglátás, több ezer embert küldtek el. Innen látszik, hogy a statisztkákkal nagyon nincs rendben valami. Annak ellenére küldtek el sok embert, hogy állítólag kaptak a munkaadóik segélyt ahhoz, hogy fizetni tudják ezeknek az embereknek a bérét.
Javult a kórházi ellátás? A napi pár ezer kórházban ápolt covidos miatt gyakorlatilag leállt a többi beteg ellátása. Tudod, kinek hazudozzad azt, hogy javult az egészségügy. Tudom, ha kifestenek, kivakolnak pár kórházat, attól azonnal jó minőségű lesz az egészségügy. Szerintetek.
Az egészségügyben folgozóknak valami egészen más véleménye van, de nem mondhatják meg, mert nem nyilatkozhatnak. Egyesek mégis megtették, mert még volt, ahol nem hallgattak a FIDESZ ajánlására és beengedték a sajtót.
A rezsi is feleződött? Jó, hogy szólsz. Nem fizetek kevesebbet az áramért és a fáért. Hű, akkor engem átvertek a szolgáltatók? Nem hiszem.
Hűha, nemzeti szintű trianon-megemlékezés. Csak hallanom kellett volna róla. Ha nemzeti szintű volt.
A hadsereg fejlesztése NATO kötelezettség.
Az LMBTQ témát leszarom (beszélhessek már én is csúnyán, mint te).
Határok megvédése? Láttad már Toroczkai videóit a témában? Ajánlom figyelmedbe. Az állítólag nem benngedett migránsok a határ menti falvakban ott vannak. Ezek már az utóbbi években jöttek és kb úgy élnek ott, mint a "szeretett" kisebbségieink.
Akkor csodálkoztok, hogy lehazugoznak titeket.
Ti akik a Fidesz-t dicséritek és elájultok Orbán zsenialitásától...tőletek kérdezem!
Éltetek már a rendszerváltás előtt? Megtapasztaltátok valaha azt az időszakot?
Szerintetek a mostani időszak mennyiben különbözik a késői Kádár korszak uram-bátyám stílusától?
Mielőtt nekem estek, én már a 80-as évek második felének az időszakáról beszélek...
A kapcsolatra a befolyásra nincs objektív mérce, szóval ez inábba a te agyszüleményed! Amúgy te is állítasz dolgokat és kérsz, bizonyítékot, akkor én, miért nem kérhetek?
munkanélküliség: úgy,állítod be a vendéglátóipar helyzetét, mintha nem lenne világjárvány.
egézsségügy:gyurcsány idején sokkal rosszabb volt, most eleht jönni azzal, hogy jobb is lehetne, csak hát a viszonyítási alap a fontos. Amúgy meg 2.-ok vagyunk a vakcinációban, a kormánynak köszönhetően! A fidesszel kapcsolatos fejetegetéseidet már néhányszor kiveséztük ezért nem kívánok már válaszolni rá!
Trianon-emlékezés: Gondolom,hogy az M1-et propaganda adónak tartod, mint a CNN-t, a BBC-t, vagy a Deutsche Wellét, ezért nem nézed, de ezek szerint ujságot sem olvasol, mégis az elején enegem vádolsz, hogy nem isemerem a statisztikákat. Hát, elég röhejes vagy, mondhetom!
A hadsereg fejlesztés valami miatt Gyurcsány alatt eléggé stagnált, pedig akkor is a NATO tagjai voltunk!
Határok megvédése? Jártál már nyugat európában, mert ott a lakosság 20%-a migráns, én laktam Brüsszelben, úgy hogy tudom, lehet hogy a mi határvédelmük se tökéletes, de azért elég jól megvédjük a határainkat!
AZ LMBTQ téma leszarásával, nem tudok mit kezdeni, nyilván ezzel a szellemi színvonaladat akartad fitogtatni(sikerült)!
"Akkor csodálkoztok, ha lehazugoznak titeket"
Nem csodálkozom sok haonszőrű, liberális mászkál az országban, mint te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!