A CEUs gender tudományok hasznosabbak mint a Fudan reál tudományai?
A Fudanon vajon mennyire lesznek "reálisak" a reáltudományok? Annyira, hogy azt tanítják majd, hogy ültessük szorosan egymás mellé a növényeket, mert majd jó kommunistaként segítenek egymáson, gének pedig nem léteznek, vagy hogy a verebeket zajongással riogassuk fel a búzamezőkről amíg a végkimerüléstől le nem zuhannak?
Orvoslástanon azt tanítják majd, hogy milyen előnyökkel jár a lánycsecsemők többségének megölése, a megmaradtaknak pedig a láb eltörése, és lótusz-alakú cipőbe kötése?
A gender tudományok egyetlen szak. A reál tudományok is egyetlen szak? Van ilyen ott, hogy "reál tudományok szak"?
Ez kb. annyira értelmes, mintha megkérdezted volna, hogy az SOTE optometria szakja hasznosabb-e, mint a Corvinus humán tudományai.
Egyébként kicsit elkéstél már a CEUzással, a haverjaid hetekkel ezelőtt nyomták a kérdéseket, már újra a migránsozásnak kell mennie a nagyfőnök szerint.
Így nem fogsz kapni fizetést, ha nem figyelsz oda.
7. Ki mondta, hogy ne jöjjön? Mutasd hol írtam? Az összehasonlítás volt baromság. Mi a jobb: a zöldségek vagy az alma?
Írjon normális kérdést és akkor kap normális választ. Te meg éljenezz a kínai egyetemnek, magánügyed, nem írtam, hogy ne tegye aki akarja. Értelmes kérdést tegyen fel, na abból álljon a kérdés, hogy hal valamit, aztán összerak belőle egy értelmetlenséget.
JA és tanulj meg szöveget értelmezni, hogy máskor te se csinálj magadból hülyét, mint a kérdező.
8. akkor legyen jobb. Felőlem jöhet ide a Kirgiz Egyetem is, de ne a magyar adófizetők pénzéből építsenek nekik egyetemet kirgiz cégek, kirgiz profitra és még mi vegyünk fel hitelt és adósítsuk el magunkat és a magyar diákok kárára.
Nem azért volt a tüntetés se, hogy ne jöjjön ide a Fudan egyetem, hanem azért, hogy ne magyar pénzből, hitelre mi építsük meg nekik és aztán még a magyar diákoknak kevesebb hely maradjon a diákvárosnak és ha esetleg egy magyar akarna ott tanulni, akkor még fizessen milliós tandíjat.
Szóval dícsérgesd a Fudant ahogy akarod, a kutyát nem érdekli, csak ne mi fizessük azt, hogy idejönnek.
Ezer kérdés volt már erről, olvass vissza ha most világosodtál meg, hogy hozzá kell szólnod valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!