Szájer Józsefet miért nem fogadta be a toleráns ellenzék, ha már kiderült hogy liberális életet él?
Szájer Józsefet lehet szidni a politikai beállítottsága miatt, de jó munkaerő volt. Megbecsült tagja volt az EU képviselőcsoportnak, jó munkaerő volt és dolgozott is.
Most hogy a Fidesz kidobta őt miért nem vásárolja meg a DK magához, ahogy pl az MSZP-seket? Szájer sokkal liberálisabb volt, mint a vezető liberálisok. Egyszerre több gendert is kiszolgált ; keresztényeket segített a politikájával és egy nővel élt házasságban, miközben melegekkel hált. Sokkal több gender spektrumot szolgált ki életében eddig, mint amit a liberálisok fognak valaha is. Ráadásul a drogokról is igazi liberálisként gondolkodott.
Mindezek után miért nem vette be magához az ellenzék?
Ne feledd el kérlek, szájer úr a fidesz oszlopos tagja. És kérlek azt se feledd el, hogy buuuzipartiban vett részt, tiltott időben és drogot is találtak nála, amúgy pedig nem vállalta a tettei következnményeit.
Ilyen mocskos gazembert csak a fasiszta magyar kormánypárt fogadna be.
"tudod az álszent hazug disznó az sok minden csak nem liberális."
Az ellenzéki vezérhangyák ennek az ellenkezőjét bizonygatják már évek óta!
Itt vagyok én, liberális meg meleg is, úgyhogy ha megengeded válaszolnék...
Nem az a célunk, hogy 26 fős szexpartikra járjunk, hanem az, hogy egyetlen emberrel köthessük össze az életünket.
Sajnálom azt a szerencsétlen Szájert, az egész életét hazugságban élte, úgy, hogy közben ezzel másokat is bántott (pl. felesége). És sajnálom azt a szegény nőt, mert egy olyan férfit érdemelt volna, aki tényleg szereti őt...
Szerintem te direkt provokálod azokat akik nem értenek veled egyet, kérdező!
Ezzel a kérdéseddel gyűlöletet, indulatot szitasz, így lényegi értelme NINCS a kérdésednek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!