Jól értem, a választáson azt kell majd eldöntenem, hogy én személy szerint kinek engedem meg, hogy szétlopja az országot, és nincs is olyan opció, hogy nem szavazunk tolvajokra?
Figyelt kérdés
Ha egész biztos vagyok benne, hogy a Orbán és társasága (Fidesz-KDNP), és egész biztos vagyok benne, hogy Gyurcsány és társasága (Ellenzéki Összefogás) lop, akkor a szavazatomat nyilván arra adom le, akinek jobban el tudom ezt nézni. Ezt nem akarom!2021. jún. 12. 16:43
1/13 anonim válasza:
Ha nem tűnt volna fel, már a rendszeváltás óta ez van.
2/13 anonim válasza:
Orbánék lopnak, de adnak is vissza belőle és fejlődik az ország
Gyurcsányék lopnak, viszont cserébe még kormányzásra képtelenek is
Ez a két opció van.
3/13 anonim válasza:
Számtalan lehetőséged van:
1. Nem mész el szavazni.
2. Szavazol, de direkt érvénytelenül.
3. Szavazol más pártokra (nem csak ez a kettő lehetőség van.)
4/13 anonim válasza:
Nem a lopás a lényeg. Félreérted.Arról kell döntened,hogy orbán Észak Koreát csináljon-e Magyarországból. Mert ha megint 2/3 lesz,akkor van rá esély szerintem.
5/13 anonim válasza:
"Szavazol más pártokra (nem csak ez a kettő lehetőség van.)"
Mi van még? pár százalékos viccpártok?
7/13 anonim válasza:
"Mi van még? pár százalékos viccpártok?"
A ballib összefogásban is vannak pár százalékos viccpártok.
8/13 anonim válasza:
Figyelj Gyurcsányék elenyészően loptak Orbánékhoz képest. Most komolyan nem éreznéd minőségi változásnak ha bolttulajdonosként csak két jelentkező közül választhatnál az eladói pozicióra és amellett aki minden este elviszi a kassza felét egy olyan jelentkező is lenne aki csak egy kiflit nyúl le minden este záráskor? Hát dehogynem! Na most pontosan ez a választás áll előttünk, mindkettő tolvaj az igaz, más nem jelentkezett a munkára az igaz, de egy igazi barom az aki nem a kiflitolvajt választja csak ezért mert valóban mindkettő meglopja ez tagadhatatlan.
9/13 anonim válasza:
Orban ugy lop. hogy neked is jut valami morzsa - Gyurcsany ugy lop, hogy meg az ukunokad is nyogni fogja!
10/13 anonim válasza:
Pontosan ez a helyzet lopnak és a pénzeden mossák az agyad, hogy minden remek. Gondolom máshol is van, de pl németeknél nem ismerek lölőt aki 2-3 év alatt a semmiből lett a leggazdagabb. Az összes politikus legfőbb célja a lopás a "rencerváltás" óta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!