Jól értem, a választáson azt kell majd eldöntenem, hogy én személy szerint kinek engedem meg, hogy szétlopja az országot, és nincs is olyan opció, hogy nem szavazunk tolvajokra?
Figyelt kérdés
Ha egész biztos vagyok benne, hogy a Orbán és társasága (Fidesz-KDNP), és egész biztos vagyok benne, hogy Gyurcsány és társasága (Ellenzéki Összefogás) lop, akkor a szavazatomat nyilván arra adom le, akinek jobban el tudom ezt nézni. Ezt nem akarom!2021. jún. 12. 16:43
11/13 anonim válasza:
Amíg van Kétfarkú Kutya Párt, addig nem értem az ilyen felvetéseket.
Olyan aranyosak, biztos nem lopnak.
12/13 anonim válasza:
"Figyelj Gyurcsányék elenyészően loptak Orbánékhoz képest. "
Ha ez igaz (nem igaz :) ), akkor Orbánék valamit tényleg sokkal jobban csinálnak, mert közben épül az ország, Gyurcsányék alatt meg lerohadt, majdnem államcsőd lett. Folyamatosan leminősítették az országot a hitelminősítők.
13/13 anonim válasza:
Van nem tolvaj opció: Márky-Zay Péter
Hódmezővásarhely polgármestereként is erősen fellépett a korrupció ellen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!