Egyetértesz a liberális hülyeséggel, hogy az vagy aminek vallod magad?
Haveroméknál az egész városban kb 30-40 ember vallotta magát cigánynak (vagy a fele az), azt akkor most valaki a szájukba adta, hogy kisebbségi önkormányzat mennyire jó, így többen is indultak. az eredmény az, hogy ez a 30-40 ember egymásra szavazhat majd. vicces nem?
A másik kérdés, vajon miért takarózik egy ember rasszizmussal meg megkülönböztetéssel, ha egyszer hivatalosan ő nem vallja magát cigánynak?
Igen. Én az USA elnökének vallom magam, szal Obama pakolhat is az Ovális Irodából, fél hatkor megy a gépem Washingtonba.
Kb. ennyi a reális alapja az "az vagyok aminek vallom magam" dolognak.
petőfi is nyilatkozhatna, hogy milyen kisebbséghez tartozik, ha élne. te nem mondhatod meg. te magadróül nyilatkozhatsz.
nem teljesen értitek miről beszélek.
egy városban 30 ember vallja magát cigánynak, utána ez a 30 ember megszavazza a kisebbségi önkormányzatot, azaz plusz melót generálnak, és gondolom pénzzel is jár nekik az egész, illetve döntésbeleszólással. 30-40 darab szavazatból. Mert ugyebár rájuk csak a kisebbség szavazhat. a hivatalos helyi kisebbség.
15:24
Ergo én nem lehetek buddhista, mert annak születni kell? Ugye érzed, hogy hülyeséget beszélsz. A magyarság fejben dől el, mint a vallás is, ez is amolyan hit.
Mellesleg a Petőfis válaszolóval értek egyet.
"Egyetértesz a liberális hülyeséggel, hogy az vagy aminek vallod magad?"
Nem. Nem vagyok nemzetellenes liberális áruló, hanem igazhitű jobbikos vagyok és csak azt tekintem magyarnak, (bocs: Magyarnak), akinek 20-30 generációig visszamenőleg minden őse magyar.
Ennek megfelelően Petőfi szlovák/szerb, Széchenyi német, Zrínyi horvát, a Hunyadiak románok, sőt, Vona (Zazrivecz) Gábor is tót.
Nincs egy magyar se. Így jó?
15:47
"gondolom pénzzel is jár nekik az egész"
Az ország összes cigány kisebbségi önkormányzata pl. összesen 225 M Ft-ot kapott. Egyéb cigány kisebbségi intézmények 73M Ft-ot. Jelentéktelen összegekről van szó.
Ez egy akkora városban, ahol 30-40 cigány él, néhány százezer forint nagyságrendű támogatásokat jelent vagy annyit sem. Elvileg ezt a kisebbségi kultúrával összefüggő rendezvényekre, intézményekre kellene költeni. Ha korruptak és hazaviszik a pénzt, akkor leváltják őket. Természetesen léteznek visszaélések, de nem olyan nagyságrendben, ami indokolná a rendszer megszüntetését.
"illetve döntésbeleszólással."
Igen, a saját ügyeikbe "szólhatnak bele" a kisebbségek. Hallatlan.
08-25 17:32
Itt most hol volt szó vallásról? Te beszélsz hülyeségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!