Azt hiszem, egy mondattal le tudom írni a mai magyar politika alakulását, és ennek az okát. "Éhes hassal könnyebb mindent a zsidókra kenni, mint gondolkozni. " Egyetértesz, vagy nem? Miért?
Figyelt kérdés
2010. szept. 16. 00:02
1/9 anonim válasza:
teli hassal is...
(meg a kőfaragókra és a balettáncosokra - és a biciklistákat se felejtsük ki)
2/9 anonim válasza:
Nem emlékszem, hogy a fidesz akármit is a zsidókra fogna. Pedig övék a hatalom, teljes egészében.
3/9 anonim válasza:
Éhes hassal mindent könnyebb csinálni, mint gondolkodni. De ez közhely, nem pedig a hazai pol. helyzet frappáns leírása. A magyar politika nemcsak a Jobbikról szól, bármennyire is úgy tűnik a gyk-t olvasgatva :)))
4/9 anonim válasza:
egyszerű általánosítás és még tájékozatlanság is ilyet mondani.
5/9 anonim válasza:
Hát szerintem éppen, hogy a zsidókat védik, mint rájuk mutogatnak (lásd: holokauszt-törvény).
Hagyjuk már ezt, hogy mindenki a zsidókra mutogat, mert ez nem igaz. Van talán néhány párszáz vagy párezer ember, aki igen, de nagyon kevés. A nagy többséget igazából nem érdekli. Vagyis nem érdekelnék a zsidók, ha nem folyna állandóan a csapból a holokauszt, meg a különböző zsidós dolgok.
Meg ha talán Izrael nem úgy bánna a palesztinokkal, ahogy bánik.
Vagy ha Gyurcsány karácsonykor nem boldog hanukát kívánt volna egyszer...
6/9 anonim válasza:
Nem értek egyet, mert nem vagyok éhes, de attól még látom mi folyik itt.
7/9 anonim válasza:
""Éhes hassal könnyebb mindent a zsidókra kenni, mint gondolkozni. ""
te még mindig itt tartasz :D
vicces
8/9 anonim válasza:
amúgy igen a zsidók sokk rosszért felelősek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!