"Kétféle ember van a Földön: Az, aki szereti az USÁ-t, mert irigy rá, és az, aki utálja az USÁ-t, mert irigy rá. " Egyetértesz, vagy nem? Miért?
Ki a f@szom irigy rá ? :D
A kultúrájuk a fogyasztásból áll és a , "kóla,puska,sültkrumpli" hármas dominál meg persze a konzumidiotizmus, a fél világ gyűlöli őket,övék a világ legerősebb hadserege és párezer muszlim kecskepásztor kifog rajtuk.
nem értek egyet. ahol meztelen melegfelvonulásokat tartanak a nyílt utcán, ahol a négernyegyedek közbiztonsága megegyezik vagy még rosszabb a cigány falvakéval. az csak csillogás amit te látsz a tv ből róla, sokka veszélyesebb világ a liberalizmus igazi arca. egyébként meg mire lennék irigy? hogy a világ legnagyobb terrorista akcióját hajtoták végre hirosimában? hogy a szabadság államaként le se sz@rtak minket 56 ban, sőt megállították frnco tábornok önkénteseit a határnál? hogy jelenleg is hamis 911 re hivatkozva "terrorizmus" ellen folytatnak háborút? több százezer ember életét kioltva? vagy arra, hogy amerikát teljes mértékben uralja a zsidó lobbi? mégis mire lennék én irigy? és akkor vietnámról szót sem ejtettem...
a sok terroistázónak: http://www.youtube.com/watch?v=n7Fzm1hEiDQ
Az USA-nak egyszerűen csak jó a médiája, semmi több. Néhány érdekesség vele kapcsolatban:
A világ lakosságának 5%-a él ott, a viszont börtön-töltelékek 25%-a.
A legkörnyezet-szennyezőbb ország, pedig se területileg, se népességileg nem a legnagyobb.
Folyamatosan minden 114 lakosa börtönben ül.
Az egészségügyi rendszere teljesen igazságtalan, csak a gazdagoknak kedvez.
És még lehetne folytatni.
Az az Ameika, amit a hollywoodi filmekben látunk csak a nagyvárosokra igaz. Igaz, vidéken is ugyanolyan pazarló életmódot élnek az emberek, de ott még ráadásul prűdek és irritálóan vallásosak. Pár államban nem is lehet az evolúciót az iskolákban tanítani.
Én nem vagyok irigy Amerikára.
Első vagyok .
Én inkább a finnekre vagyok irigy.Fele annyian vannak mint mi, nyugati életszínvonalat tudtak maguknak teremteni.Ők is többszáz évig el voltak nyomva mint mi.Ők nem sipákoltak meg nyavajogtak hanem összefogtak és dolgoztak.És nagyon hazaszeretőek.
A japánok munkabírására is irigy vagyok.
Ha egy átlag magyarnak is annyit kéne már rég kidöglött volna.
A zsidók érdekérvényesítő képességére is irigy vagyok.A fél világon átgázolnak csak hogy az történjen amit ők akarnak.És ők tesznek arra hogy mit gondol róluk az egész világ.Antiszemitáznak egy sort és el van intézve.
Vagy ott van a német precízség.Ha azt mondod neki hogy 2 milliméter akkor az 2 milliméter lesz.De ha ezt egy átlagmagyarnak mondod akkor abból 1 vagy 3 milli lesz.Aztán nekiáll magyarázni hogy az úgy szerinte jobb.
Én inkább ezekre vagyok irigy.
Nos, én nem utálom, de nem is szeretem Amerikát, de egy kicsit irigylem, mert szép és gazdag ország.
Tisztában vagyok értékeivel és hiányosságaival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!