Ellenzéki Összefogás győzelem esetén a fiatal egyedülállókat is támogatja majd a kormány nem csak a gyermekgyárosokat?
21 éves vagyok, DK szavazó , nincs barátnőm így gyerek sincs se útban sincs , gyárban dolgozok havi 200 ezer forintért engem ki támogat a fideszben ? ?
Mikor vegyek lakást 200 ezer forintból??
Remélem a DK eltörli az összes ilyen csok meg hülyeségeket és inkább a fiatalokat támogatja mint én nem azokat akik csak gyereket csinálnak, mire jó ez a gyerekgyártás? Hogy még több pénzbe kerüljenek ?
Inkább a gyereknevelés költségeitől kellene a családokat megvédeni, oly módon, hogy például ingyen járjon a pelenka a bébiétel.
Iskolás gyerekeknek minden tanszer és a tömegközlekedés is alanyi jogon járjon.
Mert az sem igazságos, hogy aki nagyon sok pénzt keres, az rengeteg adót meg tud spórolni, de a gyurcsányi családi pótlékos módszer sem az, mert akkor nem biztos, hogy azt a pénzt a gyerekekre költik, hanem inkább még több gyereket vállalnak a családi pótlékért és annak egy részét elszórják magukra, haszontalan és káros dolgokra, A gyerekeknek meg nem adják meg a megfelelő szükségleteket és nevelést.
Fizessenek a gazdagok ahogy mondja a DK meg kell adzótatni a milliomosokat és elvonni minden adót azoktól akik úgy keresnek mint én a lakásárakat meg szépen vissz akell szorítani a reális keretek közé, csokot stb hülyeségeket megszüntetni amik felnyomják az árakat hogy csak a gyerekgyárak vegyenek lakást
Ilyen egyszerűá ha még én 21 évesen gyári melósként is átlátom akkor egyértelmű a fidesz mit miért tesz csak azért hogy lopjon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!