Ellenzéki Összefogás győzelem esetén a fiatal egyedülállókat is támogatja majd a kormány nem csak a gyermekgyárosokat?
21 éves vagyok, DK szavazó , nincs barátnőm így gyerek sincs se útban sincs , gyárban dolgozok havi 200 ezer forintért engem ki támogat a fideszben ? ?
Mikor vegyek lakást 200 ezer forintból??
Remélem a DK eltörli az összes ilyen csok meg hülyeségeket és inkább a fiatalokat támogatja mint én nem azokat akik csak gyereket csinálnak, mire jó ez a gyerekgyártás? Hogy még több pénzbe kerüljenek ?
"..mire jó ez a gyerekgyártás?"
Anyádtól érdeklődj!
"21 éves vagyok, DK szavazó , nincs barátnőm így gyerek sincs se útban sincs , gyárban dolgozok havi 200 ezer forintért"
Igen, valahogy így képzeltem a dk-s szavazókat...
"Gyurcsány Ferenc jelentette be."
Az nem zavar, hogy Gyurcsány nem lesz politikai tényező? Miért sugallod a fidder tesóidnak az, hogy kitől kell rettegni?
"21 éves vagyok, DK szavazó , nincs barátnőm így gyerek sincs se útban sincs , gyárban dolgozok havi 200 ezer forintért"
😂😂😂
Öreg, tanulj szakmát, szerezz barátnőt, oszt majd remélhetőleg megjön az eszed. 😂😂😂
"Ha DK szavazo vagy, akkor miert tartod a markod a Fidesznek? :)"
Ott a pont!!!
Mi van, a szüleid már nem tartanak el.
Irány,a munka világa.
Go.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!