Ellenzéki Összefogás győzelem esetén a fiatal egyedülállókat is támogatja majd a kormány nem csak a gyermekgyárosokat?
21 éves vagyok, DK szavazó , nincs barátnőm így gyerek sincs se útban sincs , gyárban dolgozok havi 200 ezer forintért engem ki támogat a fideszben ? ?
Mikor vegyek lakást 200 ezer forintból??
Remélem a DK eltörli az összes ilyen csok meg hülyeségeket és inkább a fiatalokat támogatja mint én nem azokat akik csak gyereket csinálnak, mire jó ez a gyerekgyártás? Hogy még több pénzbe kerüljenek ?
Nem sikerült elolvasni a kérdést nem látod hogy dolgozok? éppen ez a baj hogy a fidesz diktatúra alatt hibáa dolgozok fiatal egyedüliként nem jutok sehova ezért kell a DK
Hát ha a DK-tól várod, hogy a szádba repüljön a sült galamb, akkor keservesen fogsz csalódni...
Amúgy miért vagy te olyan különleges lény, hogy extra támogatás érdemelnél? Élvezheted az alacsony SZJA-t, mint bári más, ugyanúgy.
Pávuska.
Akkor még dolgozzál 30-40 évet,nevelj fel 1-2 gyereket,aztán jártasd a csőrikédet.
miért is kényszerít engem a fidesz gyerekvállalásra??
Még nagyon fiatal vagy nem tudhatod, azért mondom hogy megértsd miért nem akarja az ország vissza a Ferit.
Akkoriba 80-90et kerestem most 300at.
Ha azota is a Feri lenne, most kb 100-120-at keresnel, feltéve ha lenne munkád mert akkoriba 10-11% volt a munkanélküliség nem 3.
Szoval ha jobban akarsz élni a DKnál rossz helyen kopoktatsz. Abból amit ők tudnak soha nem lesz életszínvonal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!