Most volt az ATV-n a Sváby műsora és volt egy kérdés arról, hogy győzni fog-e az összefogás. A betelefonálók 80%-a szerint (kb 15ezer) igen. Na erre varratok gombot.
Egyre szánalmasabban erőlködnek. Ez már rettegés, nem hit.
2021. máj. 16. 21:04
2/27 anonim válasza:
Akármelyik tévét vagy honlapot vagy FB-csoportot kérdezed, nem reprezentálnak semmit. (én pl soha nem nézek ATV-t) Profi kutatások már mutatnak valamit:
"Medián. Erősebb a Fidesz az ellenzéki összefogásnál – derül ki a Medián februári és áprilisi pártpreferencia-kutatásaiból."
2021. máj. 16. 21:07
3/27 anonim válasza:
ATV Sváby műsorát értelmes ember nem, csak ellenzéki szavazó nézi így nehéz lenne más eredményt kihozni.
2021. máj. 16. 21:08
4/27 anonim válasza:
Én meg kimentem a nagyszobába és megkérdeztem a szüleim, nálunk itthon 3-ból 3 ember szavaz majd a Fideszre, szóval te is rettegsz hogy 199 képviselőjük lesz? :D
Amit te leírsz azt hívják véleménybuboréknak, ha egy ilyen műsor lenne a HírTv-n akkor ott meg a Fidesz nyerne 80%-val.
A kérdés szerintem inkább az, hogy az egyéni körzetek hogy állnak, mert ott fog minden eldőlni de azt érdekes módon nem nagyon méri senki se, mert még a végén tényleg lehetne belőle valamire következtetni.
2021. máj. 16. 21:11
5/27 anonim válasza:
Ezek szerint még a szélsőbalosok között is van 20%, aki nem hisz a győzelmükben.
2021. máj. 16. 21:19
6/27 anonim válasza:
Nehéz egyéni körzetet megbízhatóan mérni, amíg azt sem lehet tudni, kik indulnak ott. Azért az is sokat számít.
2021. máj. 16. 21:19
7/27 anonim válasza:
Nem láttad hogy sivalkodnak Karácsonytól?
Mintha a fogukat húznák, úgy sivalkodnak 🤣🤣
2021. máj. 16. 21:58
8/27 anonim válasza:
az m1-en egy ilyen szavazás 120%-os fidesz győzelmet hozott volna ki.
2021. máj. 16. 22:20
9/27 anonim válasza:
Karácsonnyal az összefogás megásta a sírját. Ismét jön a fideszek kétharmad. Szép volt Feri !
2021. máj. 16. 22:31
10/27 anonim válasza:
2002-ben ugyanilyen fölényesen, magabiztosan vigyorgott az egész Fidesz, aztán akkorát koppantak, hogy a fal adta a másikat. Persze most már átírták a választási törvényt, a zsebükben a választási bizottság, és mint legutóbb láttuk, ha vesztésre állnak, csak lelövik a szervereket, és visszatérve máris mindenhol vezetnek. Nem lesz itt semmiféle váltás. Még ha papíron nyerne is az ellenzék, Viktor kitalálja, hogy érvénytelen volt a választás, és kivezényli a rendőrséget meg a katonaságot. Ez az elmebeteg nem fogja elengedni a hatalmat, csak ez az egy dolog élteti.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!