Szerintetek megválasztják újra Orbánt miniszterelnöknek?
Figyelt kérdés
2021. jún. 10. 08:06
51/57 anonim válasza:
Ahogy én látom a legtöbben azért szavaznak majd megint a FIDESZ-KDNP-re mert nem nagyon van alternatíva. Ők tűnnek sokak szemében a kisebbik rossznak. Az előttem szólók már tökéletesen leírták az összefogás miért nem lehet alternatíva egy magyar embernek. Ha lennének hiteles ellenzéki pártok, komoly, saját lábon megálló betartható programokkal sokkal színesebb lehetne a felhozatal és talán nem feltétlenül merülne ki abban a politika, hogy bármit csinál a másik az szar.
52/57 anonim válasza:
Van rá esély, de még sok idő van a választásig. Bármi lehet szerintem.
53/57 anonim válasza:
egységesen, mind loptok, igaz-e?
no meg éljen a Kínai Kommunista Párt!
ugye, fideszes?
54/57 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy igen; megválasztják.
56/57 anonim válasza:
elég volt 12 év lopós viktorbol
57/57 anonim válasza:
Ki van zárva hogy, nyerjen 11 év allatt bizonyitóta alkalmatlan.Egyedül csak a családja él jól ner rendszerben.A magyarok rosszul élnek és nincs 15 milliójuk hiába momdja ez a nemzeti bank.És az áttlag fizetés se 300000 nettóban.Hanem 150000ft és nem az Adrián nyaralnak igazság az hogy, napról napra élnelk.A nyaralás meg luxus de hát én irhatók bármit a miniszter nem hogy, utazik de magánrepülövel megy foci mecset nézni.A kormány média soha nem fog a valóságról írni csak amikór már nem lesz magyar csak Orbán család a kárpát medencében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!