Szerintetek megválasztják újra Orbánt miniszterelnöknek?
Előre leszögezem pártatlan vagyok, nem is fogok szavazni.
Az igenre nyomtam, leírom miért:
Nincs igazán alternatíva. Én úgy látom, hogy a magyar népnek (ez alatt a népesség nagy részét értem) a Fidesz politikája teljes mértékben megfelelő, a magyar népnek a lopás a gondja. A politikai irány, ami kissé konzervatív, az teljesen jó a többségnek. Ha nem tűnnének el pénzek, akkor simán maradna a Fidesz. Sőt, a fiatal Orbán utcahosszal nyerne.
Az ellenzék ezt nem fogja föl, hogy az embereknek nem az kell, hogy nyomassák az LMBTQ meg BLM propagandát, meg a drog legalizálását. Az embereknek a politikai irány jó, csak új vezetőket látnának szívesen. Nem az a legnagyobb probléma, hogy nem mehetsz feleségül az Árpád hídhoz, vagy hogy nem engedik az oviban transzinak nevelni a gyereket. Az emberek azt akarják, hogy menjen a pénz az egészségügybe meg az oktatásba, a politikai irány meg ne legyen teljesen fejetlen, mint egyes fejlett nyugati országokban, ahol elzárást kap az apa, ha lányának nevezi a lányát - mikor ő épp fiúnak érzi magát.
Az ellenzéknél összeálltak, és túl sok az ilyen liberális propaganda. Meg sok a megosztó személyiség. Ez alatt nem csak Gyurcsányt értem. Ő megosztó, meg ugyanolyan hajlamos a lopásra, mint a jelenlegi garnitúra, sőt. A neje meg nyilván nem független tőle. Ez ilyen Clintonos tervnek tűnik.
De vannak olyanok is, akik egyszerűen alkalmatlanok a vezetésre, mint pl Tordai vagy Fekete Győr. Kár is róluk írni.
Jakab elég karizmatikus, véleményem szerint neki meg az alpári stílusa okozza a gondot, meg hogy összeállt az említett alkalmatlan figurákkal.
Szóval amíg csak arról papolnak, az Orbán mit csinál rosszul, ellenben, hogy hogy kellene jól, arról alig, helyette nyomassák a pc baromságokat, addig szerintem marad a jelenlegi kormány.
Egy konzervatív, demokratikus, erkölcsi értékrendet ígérő (és gyakorló) párt nyerne.
Mivel ilyen nincs, így nyer a Fidesz. Ők állnak a legközelebb ehhez, csak 1 pont hiányzik
16
Mondj egy ellenzéki vezetőt, aki összeszedetten képes értelmezni a világgazdaságot és a külpolitikát, brüsszeli fenéknyaldosás nélkül.
19
Ez kontraproduktív. Ha valahová leírom, hogy a fidesznek ez és ez az elképzelése jó, olyan szintű visítást és személyeskedést kapok, hogy az már vicc. Az első gondolatom rögtön az, hogy inkább 10x a fidesz mint egyszer egy ilyen szavazótáború ellenzék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!