Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek megválasztják...

Szerintetek megválasztják újra Orbánt miniszterelnöknek?

Figyelt kérdés

2021. jún. 10. 08:06
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
75%
együtt loptok, #10?
2021. jún. 10. 08:47
 12/57 anonim ***** válasza:
81%
"Azért épít fel egy modern, erős honvédséget" - Ezen honvéd ismerőseim hangosan felröhögnének. :-D
2021. jún. 10. 09:04
 13/57 anonim ***** válasza:
60%

Előre leszögezem pártatlan vagyok, nem is fogok szavazni.

Az igenre nyomtam, leírom miért:

Nincs igazán alternatíva. Én úgy látom, hogy a magyar népnek (ez alatt a népesség nagy részét értem) a Fidesz politikája teljes mértékben megfelelő, a magyar népnek a lopás a gondja. A politikai irány, ami kissé konzervatív, az teljesen jó a többségnek. Ha nem tűnnének el pénzek, akkor simán maradna a Fidesz. Sőt, a fiatal Orbán utcahosszal nyerne.

Az ellenzék ezt nem fogja föl, hogy az embereknek nem az kell, hogy nyomassák az LMBTQ meg BLM propagandát, meg a drog legalizálását. Az embereknek a politikai irány jó, csak új vezetőket látnának szívesen. Nem az a legnagyobb probléma, hogy nem mehetsz feleségül az Árpád hídhoz, vagy hogy nem engedik az oviban transzinak nevelni a gyereket. Az emberek azt akarják, hogy menjen a pénz az egészségügybe meg az oktatásba, a politikai irány meg ne legyen teljesen fejetlen, mint egyes fejlett nyugati országokban, ahol elzárást kap az apa, ha lányának nevezi a lányát - mikor ő épp fiúnak érzi magát.

Az ellenzéknél összeálltak, és túl sok az ilyen liberális propaganda. Meg sok a megosztó személyiség. Ez alatt nem csak Gyurcsányt értem. Ő megosztó, meg ugyanolyan hajlamos a lopásra, mint a jelenlegi garnitúra, sőt. A neje meg nyilván nem független tőle. Ez ilyen Clintonos tervnek tűnik.

De vannak olyanok is, akik egyszerűen alkalmatlanok a vezetésre, mint pl Tordai vagy Fekete Győr. Kár is róluk írni.

Jakab elég karizmatikus, véleményem szerint neki meg az alpári stílusa okozza a gondot, meg hogy összeállt az említett alkalmatlan figurákkal.

Szóval amíg csak arról papolnak, az Orbán mit csinál rosszul, ellenben, hogy hogy kellene jól, arról alig, helyette nyomassák a pc baromságokat, addig szerintem marad a jelenlegi kormány.

Egy konzervatív, demokratikus, erkölcsi értékrendet ígérő (és gyakorló) párt nyerne.

Mivel ilyen nincs, így nyer a Fidesz. Ők állnak a legközelebb ehhez, csak 1 pont hiányzik

2021. jún. 10. 09:25
 14/57 anonim ***** válasza:
11%
Győzzön Orbán az Igazmondó!
2021. jún. 10. 09:29
 15/57 anonim ***** válasza:
41%
Most azért, mert ide egy darab válaszoló négyszer egymás után beírja, hogy nem nyer a fidesz, attól még nem fog változni semmi. Megnéztem a tegnapi összefoglalót a "Világgazdaság szervezésében gazdaságpolitikai csúcskonferenciáról", és nem tudtam belekötni abba, amiket ott Orbán mondott.
2021. jún. 10. 09:47
 16/57 anonim ***** válasza:
59%
13: te olyan pártatlan vagy, hogy full fideszes szöveget nyomtál ide.
2021. jún. 10. 09:48
 17/57 anonim ***** válasza:
36%

16

Mondj egy ellenzéki vezetőt, aki összeszedetten képes értelmezni a világgazdaságot és a külpolitikát, brüsszeli fenéknyaldosás nélkül.

2021. jún. 10. 09:51
 18/57 anonim ***** válasza:
0%
Nem fogják megszavazni Orbán Viktort, úgy jár majd mint Tarlós aki egy teljesen jó polgármester volt, mégis Karácsony lett belőle.
2021. jún. 10. 09:56
 19/57 anonim ***** válasza:
60%
#16. Gyerekek, ezt úgy mégis nem unjátok még? Másból sem álltok ki, minthogy árgus szemekkel figyelitek azokat, akik megfogalmaznak egy önálló véleményt, és ha véletlenül van benne olyan is, ami nem kizárólag a kormányt fikázza, azt már nem tudjátok elviselni és rögtön ott kell teremnetek lefideszbérencezni az illetőt. Ez akkora egybites mocsok, amit itt helyenként műveltek, hogy nem csodálkoznék, ha rendesen nőne tőle a Fidesz támogatottsága. Lásd még a Hont András, Puzsér Róbert, Schiffer András Facebook-postjai alá vezényelt összefogás-katonákat, akik sokszor szóról szóra ugyanazt írják, ha említett három "antidemokrata" az ellenzék hibáira is fel merészeli hívni a figyelmet. Még a "miért nem inkább a Fidesszel foglalkozik" szokott a legenyhébb válasz lenni, amit kapnak, nevetséges az egész, úgy, ahogy van. Amíg itt tartotok, ebből kormányváltás nem lesz. Illetve remélem, hogy így nem lesz, mert az azt üzenné nektek, hogy ez az undorító, egybites gusztustalan proli szekértábor-gondolkodás vezetett győzelemre. És most lehet szépena a pöcegödörből lefideszbirkázni engem is, más úgysem megy.
2021. jún. 10. 09:59
 20/57 anonim ***** válasza:
60%

19

Ez kontraproduktív. Ha valahová leírom, hogy a fidesznek ez és ez az elképzelése jó, olyan szintű visítást és személyeskedést kapok, hogy az már vicc. Az első gondolatom rögtön az, hogy inkább 10x a fidesz mint egyszer egy ilyen szavazótáború ellenzék.

2021. jún. 10. 10:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!