Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek errőlaz uj...

Mi a véleményetek errőlaz uj a gyerekeseknek járó szja javaslatról hogy egy osszegben visszakapnank a 2021 és befizetést a választás előtt?

Figyelt kérdés

Én eddig inkább kritikus voltam a fideszel szemben de végre valami ami a kis munkás 1-2 gyerekes emberen is segít nemcsak a kozeposztalyon vagy a 3 gyerekeseknek.

Ahogy számoltam nekem ez az új javaslat ha összejön kb 400 e Ft lenne

Nyilván a választás miatt idozitenek február környékére de ennyi pénznel nem nagyon zavarna

Nyilván a fideszre szavaznek.

ha ez megvalósulna éljen sokáig Viktor király!

2021. jún. 9. 15:05
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
47%

A baj az, hogy ilyenkre rá vannak szorulva az emberek, és nem látunk tovább az orruknál.

12 év után a kormány ott tart, hogy alamizsnáért koncsorog szavazatokért, szerinted ez így oke?

Miből gondolod hogy kormány váltás esetén, nem próbálják ezt eljátszani?

Ha dilettánsak lesznek csak így tudnak fentmaradni, ha nem akkor nem lesz szüksége az emberek alamizsnára :)

2021. jún. 10. 12:22
 32/36 anonim ***** válasza:
35%
Az, hogy b@romság. A gyerektelenek is dolgoztak a járvány alatt (sőt, sok helyen ők tartották a frontot), akkor már járhatna mindenkinek....
2021. jún. 10. 13:53
 33/36 A kérdező kommentje:

Igen tartotatok a frontot de nektek konyebb az életettek és csak magatokrol kell gondoskodnotok.

Ez olyan mintha egy gazdag ember kérne segélyt vagy egy egészséges ember kérne a rokantnyugdijazasat

Szociális alapon van ez az egész

És amúgy a fidesz életképebe nem igazán fér bele az hogy valaki egyedülálló.vagy gyermek nélküli par

2021. jún. 10. 15:17
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

"nektek konyebb az életettek"

Mármint kinek nektek? :)

Nem érdekel, mi fér bele meg mi nem fér bele a fityisz életképébe.

A gyermeket nevelő szülőket addig kellett volna segíteni, amíg baj volt - akkor kellett volna pl. 100% táppénz annak, akinek a gyerekével kellett otthon lennie.

Utólagos hobbi-pénzosztásban ez alapján diszkriminálni undorító. Az elvégzett munka az elvégzett munka, függetlenül attól hogy van-e gyerek.

2021. jún. 10. 15:22
 35/36 MolotovPunk ***** válasza:
A rendvédelmi dolgozóknak is ígértek egy csomó mindent,aztán mi lett belőle?Kb nagy semmi.
2021. jún. 11. 13:14
 36/36 A kérdező kommentje:

Valamit lépniük kellet választás előtt én vártam is valami rezsicsökkentés felét

Atol nemfelek hogy nem lesz semmi mert az a biztos választási vereség lenne.

Ha Orbán beharangozta akor már szinte biztos a dolog.

2021. jún. 12. 08:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!