Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan lehetne a fiatalokkal...

Hogyan lehetne a fiatalokkal újra megszerettetni a tévézést?

Figyelt kérdés

2021. jún. 9. 10:58
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
58%

Nagyon egyszerű a válsz:

be kell tiltani az internetet!

2021. jún. 9. 11:16
 12/33 anonim ***** válasza:
63%
sehogy
2021. jún. 9. 11:21
 13/33 LazyJones ***** válasza:
90%
Hát, mondjuk normális szórakoztató, minőségi tartalommal, és huszadennyi reklámmal? Meg az sem ártana, ha nem kellene egy normálisabb méretű csatornacsomagért annyit fizetni, mint egy brutálgyors internet előfizetésért. Mondjuk nem biztos, hogy ennyi elég lenne, de szerintem ez lenne a minimum.
2021. jún. 9. 11:39
 14/33 anonim ***** válasza:
95%
Még az értelmes műsorok is tele vannak tűzdelve reklámokkal, talán ezen kellene változtatni. Egyébként nagyon sok dolgot meg lehet találni az interneten is, a tévé nem ad annyi pluszt már, mint az internet előtt.
2021. jún. 9. 12:25
 15/33 anonim ***** válasza:
87%

Brutálnagy csomagok helyett legyen az, hogy én választom ki, hogy milyen csatornákra akarok előfizetni, és a többiért hadd ne kelljen már fizetnem.

A többi komolyabb érvet meg elmondták már: reklám, drága, színvonal, ismétlés, időbeni alkalmazkodás...

Ha egy sorozatot meg akarok nézni, nem akarok egy hetet rá várni, főleg, ha lehet, hogy akkor lehet, hogy valami közbejön... Lehet, hogy most van időm arra, hogy három részt megnézzek, és nem máskor.

Másfelől a fene se akarja a fideszes médiamágnásokat támogatni.

2021. jún. 9. 12:26
 16/33 anonim ***** válasza:
84%

Sehogy. Én pl semennyit nem nézem a tv-t és tökéletesen megvagyok.

Szerintem inkább az olvasást kellene. Annak van is értelme. A TV egy teljesen passzív dolog, csak nézni kell, ellenben az olvasás hasznos dolog lehet.

2021. jún. 9. 13:50
 17/33 anonim ***** válasza:
81%

mi a tévézés? vki kitalál vmi műsor folyamot, és akkor te azt bámulod?

nézed a tv újságot, és bejelölöd ami érdekel, és amikor adják, akkor oda ülsz a tv elé?

soha. nem tudod már ezt visszahozni, és nem is baj.

jelenleg én döntöm el milyen tartalmat fogyasztok és mikor.

teljesen más dimenzió mint az offline tv műsor nézés, régi típusú rádió hallgatás

2021. jún. 9. 13:59
 18/33 anonim ***** válasza:
54%
#8 a tévézés szerintem nem azt jelenti, hogy a tv készüléket nézed. (ilyen alapon én elég sokat tévézek) hanem az előre gyártott tv műsort. tehát nem netflix, hbo go, ahol te döntöd el mit nézel
2021. jún. 9. 14:07
 19/33 anonim ***** válasza:
77%
Nem kell annyi tv-csatorna és nem kell az adott műsor közé reklám. Ennyi a titok. Egyébként a köztelevízió csatornáin műsor közben nincs reklám. Kádár idejében 1 (+1) tv-csatorna volt csak de érdekes, hogy megvolt rajta minden.
2021. jún. 9. 14:18
 20/33 anonim ***** válasza:
84%
Sehogy! Több hányadék ömlik a tévéből, mint bármelyik más sajtóorgánumból. Néha megszakítják a hányadékfolyamot egy pár perces, - 6572. alkalommal vetített - filmnek látszó tárggyal, aztán folyhat tovább az okádék. Senki nem kíváncsi arra, hogy 30 másodpercenként erőszakosan a képébe tolják ugyanazt, mint egy fogyatékosnak!
2021. jún. 9. 22:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!