Hogyan lehetne a fiatalokkal újra megszerettetni a tévézést?
Nagyon egyszerű a válsz:
be kell tiltani az internetet!
Brutálnagy csomagok helyett legyen az, hogy én választom ki, hogy milyen csatornákra akarok előfizetni, és a többiért hadd ne kelljen már fizetnem.
A többi komolyabb érvet meg elmondták már: reklám, drága, színvonal, ismétlés, időbeni alkalmazkodás...
Ha egy sorozatot meg akarok nézni, nem akarok egy hetet rá várni, főleg, ha lehet, hogy akkor lehet, hogy valami közbejön... Lehet, hogy most van időm arra, hogy három részt megnézzek, és nem máskor.
Másfelől a fene se akarja a fideszes médiamágnásokat támogatni.
Sehogy. Én pl semennyit nem nézem a tv-t és tökéletesen megvagyok.
Szerintem inkább az olvasást kellene. Annak van is értelme. A TV egy teljesen passzív dolog, csak nézni kell, ellenben az olvasás hasznos dolog lehet.
mi a tévézés? vki kitalál vmi műsor folyamot, és akkor te azt bámulod?
nézed a tv újságot, és bejelölöd ami érdekel, és amikor adják, akkor oda ülsz a tv elé?
soha. nem tudod már ezt visszahozni, és nem is baj.
jelenleg én döntöm el milyen tartalmat fogyasztok és mikor.
teljesen más dimenzió mint az offline tv műsor nézés, régi típusú rádió hallgatás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!