Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon mikor lesz...

Magyarországon mikor lesz ingatlanadó?

Figyelt kérdés

2021. jún. 8. 19:59
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%

19 Hányingerem van a szocializmustól. Mi közöd ahhoz hogy van öt kihasználatlan kotonom? Elvennéd?

"A szocializmus addig működik amíg el nem fogy a pénz amit másoktól elveszel." Mrs. Thecher

Cipőim is kellenének? Bankszámlámról a pénz? A barátnőim is kellenének, mivel neked nincs nőd?

2021. jún. 10. 08:59
 22/24 A kérdező kommentje:
A hárem nem kell,jön magától ha elveszük a vagyonod
2021. jún. 10. 10:45
 23/24 anonim ***** válasza:

ma 08:59

Tudod mit, egyet értek veled.

Nem kellenek a cipőid, van nekem. Nem kell pénz se tőled, nettó 400 ezer forint a fizetésem (kezdőfizu) és mivel csak nem rég végeztem mérnökként, emiatt ez pár éven belül fel fog menni bőven, van elég pénzem.

Van barátnőm is köszönöm.

De ha itt tartunk, hogy "ne legyen szociális semmi", akkor nekem se kelljen adót fizetnem azok helyett, akik potyogtatják a gyereket. Ne kelljen adót fizetnem, amit stadionok felhúzására használnak, amikor soha életemben nem érdekelt a foci. Sorolhatnám még, hogy én mit nem szeretnék, de amíg egy ország fenntartása csapatmunka, addig jobban teszed te is meg én is,hogy befogjuk a pofánkat, és próbálunk úgy együtt élni, hogy az mindenkinek jó legyen.

2021. jún. 10. 13:39
 24/24 anonim ***** válasza:
60%
Valamint amíg te egy stadionnak fogsz tapsolni (nem feltétlen, ez csak példa), én annak fogok, ha az 5 lakásból 4-et eladni kényszerülsz. Valamit valamiért.
2021. jún. 10. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!