Bajnaiék bevezetnék az általános, országos ingatlanadót?
Tegnap ismertették a gazdasági programjukat, de a híradások erről a nüanszról nem szóltak. Nem tudom, volt-e róla szó, vagy ha nem is volt, attól még bevezethetik.
Számomra azért fontos ez a kérdés, mert én ettől tenném függővé, hogy rájuk szavazok-e. Persze, hülyék lennének előre elárulni, de hátha valakinek van erről véleménye vagy ismerete.
tönkre tennék a magyar családokat
gyermekellenesek
"vagy ha nem is volt, attól még bevezethetik. "
Ilyen alapon bármelyik párt bevezetheti. ;)
Amúgy meg aki palotában él az fizessen. Kis embereket meg már nem vágja földhöz az a pár fillér. Hozzászoktunk az éhezéshez az orbán kormány alatt. :)
Hajrá Bajnai! Hajrá Magyarország!!!
"Hajrá Bajnai! Hajrá Magyarország!!!" Mi köze a kettőnek egymáshoz nem értem?!
Tök mind1 milyen adócímet vetnek be fizetni mindig kell. Lehet hogy a 128.párt meg tejföl adót vezetne be. Ez ellen semmit nem tudsz csinálni max kimész tüntetni az agyhalottakkal, azt várod a csodát. Értelmes ember mindig megoldást keres nem köpköd meg nyávog!
Az egyik írásában ezt olvastam. Nagyon helyes lenne. Főleg, ha nem úgy vezetnék be, ahogy Gyurcsányék akarták. Hanem ahogy a háború előtt is volt.
Mindenkinek kellett ingatlan adót fizetni. Az adó mértéke függött attól, hogy a város melyik részén volt a ház, mekkora volt, miből épült, hány lakás volt benne, milyen volt a komforzata stb. Nem az számított, hogy hány tulajdonosa volt a háznak, hanem egy ház-egy adóösszeg. Ha több tulajdonos volt, akkor az összeg tulajdoni arányban oszlott meg.
"Bajnai hozza az újabb Bokros-csomagot" Adná az ég! Bokros egy qva értelmes és okos ember, Bajnairól ez nem igazán mondható el. Az évek alatt csak beszélni tanult meg, nem harapja le a szavak végét.
Ha valakit most az ország élére kéne állítani az pont a Bokros lenne.
Hát igen, tudom, hogy ma is van már sok helyen ingatlanadó helyileg, de inkább még csak vidéken. Itt Bp-en nem tudok róla.
Minden válasz hasznos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!