Egyetértenél-e azzal ha a Politika kategóriában nem lehetne a válaszokat értékelni, mivel sokan pártszimpátia és/vagy ellenszenv alapján adják az értékelést?
A probléma azzal van, hogy sokan nem tudják, mire való a piros kéz. Csak nyomják agyatlanul minden olyan válaszra, ami nekik nem szimpatikus. Így jöhet elő olyan helyzet, hogy a normálisan megfogalmazott véleményedért lepontoznak, és nem csak ebben a kategóriában. Én soha nem pontoznék fel vagy le egy választ se csak azért, mert a válaszoló politikai irányultsága megegyezik/eltér az enyémtől. Aki troll, arra megy a piros oldaltól függetlenül.
Szóval nincs értelme eltörölni a pontozást csak ebből a kategóriából, mert más megosztó témákban (családi kapcsolatok, vallás, stb.) is ez megy.
Ha az ordas hazugságokat automatikusan kitörölnék, akkor hajrá. :)
Amúgy nem egyszer törölték a válaszaimat azért, mert sértegettem a másikat... Úgy, hogy szó szerint tőle idéztem. Az eredeti persze mindig maradhatott. Érdekes... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!