Politika kategóriában miért pártszimpátia szerint értékelnek?
Az elején még megpróbáltam hasznos-nem hasznos alapon értékelni a válaszokat, de amikor tömör marhaságot olvas az ember akkor az számomra ugyan hasznos, mert látom mennyi marhaságot képesek egyesek összerakni - ellenben még sem jó rá a jelzés, mert maga a válasz ezen kívül semmi hasznosat nem tartalmazott. Vagy egy új információt tartalmazó, de mocskolódó válasz, hogyan lehetne hasznos?
Nem jók ide ezek a megnevezések, hogy "hasznos" "nem hasznos", csak szerintem a "like" "dislike" jelölésekre akartak értelmesebb magyar szót találni a "kedvel" "nem kedvel"-nél.
A vicces az, amikor a nevem láttán akkor is lepontoznak ha csak egy kérdést tettem fel a kérdező felé és még semmiféle véleményt nem is írtam le. De ez van.
Azt, hogy valaki hasznosnak, vagy haszontalannak ítél meg egy választ, abban a személyes meggyőződése a döntő és ez főleg a politika kategóriában érzékelhető, ... na meg az anyósos kérdéseknél!:)
Ha valaki meggyőződéses ilyen vagy olyan, akkor nem fog hasznosnak találni egy ellenkező irányú érvelést és ezen nem kell csodálkozni!
Nekem mióta ide írogatok, 15-öt esett a pontszámom. Szerencsére ez engem totál hidegen hagy, különben nem lennék itt jelen, ha a pontgyűjtésről szólna a gyakoris életem.
Nem. Aszerint értékelnek, hogy birka vagy, avagy sem.
1. meg bírod e érteni azt, hogy Soros globális szinten manipulálja a világot.
2. meg bírod e érteni, hogy Magyarországon eléggé korrupt rendszer működik
3. a kettőt együtt képes vagy-e egymástól függetlenül valóságként kezelni anélkül, hogy választanál valamelyik pont közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!