Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Politika kategóriában miért...

Politika kategóriában miért pártszimpátia szerint értékelnek?

Figyelt kérdés
Sokszor a megmondóemberek félsoros beszólásai 100%-on vannak, és az 50-60 Soros érvelések 50%-alatt.

2018. júl. 20. 07:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez vigasztal semelyik kategóriában nem a relevancia szerint értékelnek, hanem szimpátia alapján, csak ez a politika kategóriában élesebben látszik. A politikai fórumot nem lehet komolyan venni, mindenki dühöngőnek használja, hozzá kell szokni. Én már nem próbálok meg értelmes kérdést föltenni. :)
2018. júl. 20. 08:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Az egész oldalra jellemző, hogy nem a válasz hasznossága alapján értékel senki, hanem aszerint, hogy ő maga egyetért-e a válasszal. Ezért hülyeség jelenlegi formájában a pontozás.
2018. júl. 20. 08:32
 3/10 anonim ***** válasza:
46%

Az elején még megpróbáltam hasznos-nem hasznos alapon értékelni a válaszokat, de amikor tömör marhaságot olvas az ember akkor az számomra ugyan hasznos, mert látom mennyi marhaságot képesek egyesek összerakni - ellenben még sem jó rá a jelzés, mert maga a válasz ezen kívül semmi hasznosat nem tartalmazott. Vagy egy új információt tartalmazó, de mocskolódó válasz, hogyan lehetne hasznos?

Nem jók ide ezek a megnevezések, hogy "hasznos" "nem hasznos", csak szerintem a "like" "dislike" jelölésekre akartak értelmesebb magyar szót találni a "kedvel" "nem kedvel"-nél.

A vicces az, amikor a nevem láttán akkor is lepontoznak ha csak egy kérdést tettem fel a kérdező felé és még semmiféle véleményt nem is írtam le. De ez van.

2018. júl. 20. 08:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy valaki hasznosnak, vagy haszontalannak ítél meg egy választ, abban a személyes meggyőződése a döntő és ez főleg a politika kategóriában érzékelhető, ... na meg az anyósos kérdéseknél!:)

Ha valaki meggyőződéses ilyen vagy olyan, akkor nem fog hasznosnak találni egy ellenkező irányú érvelést és ezen nem kell csodálkozni!

Nekem mióta ide írogatok, 15-öt esett a pontszámom. Szerencsére ez engem totál hidegen hagy, különben nem lennék itt jelen, ha a pontgyűjtésről szólna a gyakoris életem.

2018. júl. 20. 08:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmi értelme az értékeléseknek, legalábbis a politika kategóriában. Szép lassan leszavazgatjuk egymást nullára, aztán annyi.
2018. júl. 20. 09:00
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak itt. A párkapcsolatok kategóriában, ha nőkről egy kicsit is nem pozitívat írsz, a feminácik rögtön nulláznak.
2018. júl. 20. 09:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Azért, mert emberek vagyunk, és az embereknek ennyi eszük van.
2018. júl. 20. 11:17
 8/10 anonim ***** válasza:
22%

Nem. Aszerint értékelnek, hogy birka vagy, avagy sem.

1. meg bírod e érteni azt, hogy Soros globális szinten manipulálja a világot.

2. meg bírod e érteni, hogy Magyarországon eléggé korrupt rendszer működik

3. a kettőt együtt képes vagy-e egymástól függetlenül valóságként kezelni anélkül, hogy választanál valamelyik pont közül.

2018. júl. 20. 15:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Az egész oldal ilyen. Nem kell vele foglalkozni.
2018. júl. 20. 22:27
 10/10 anonim ***** válasza:
71%
Politikaban, ritkán hatnak az észérvek. Taborok vannak es köztük ár(k)ok.
2018. júl. 22. 03:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!