Ebben a kategóriában miért pártszimpátia alapján pontoznak?
Úgy értem hogy... Például mit tudom én:
Van egy kérdés hogy mi XY párt véleménye valamiről.
Én leírom hogy ez meg ez a véleménye blablabla.
A válaszolók nem értenek egyet a párt véleményével, ezért lepontoznak...
Miközben a kérdésre válaszoltam és nem is a saját véleményemet fejtettem ki...
Vagy a másik tipikus eset hogy "melyik pártra szavaznál?"
Aki nem Jobbikot vagy LMP-t ír, 20%-nál többre nem is számíthatnak, miközben a kérdésnek 100%-ban eleget tettek. Nem azt mondom, én jobbikos vagyok ezért ilyen kérdéseknél mindig van egy stabil 70-90%-om, de akkor is...
Az egész oldalon úgy pontoznak amúgy.
Értelme nem sok van, igazából hozzá kell szokni és kész.
Mindenhol szimpátia alapján pontoznak.
Hogy miért? Ezt nem tudnám megmondani...
Egyrészről aki elvakult FIDESZ vagy MSZP szimpatizáns, az értelmes nem lehet, másrészről azt én sem értem, hogyha csak azt kérdezi valaki, hogy ki milyen pártra szavaz (bár ez a fajta kérdés változatlanul haszontalan), és arra valaki válaszol, nem tudom, hogy miért kell azt leszavazni. Ahogy mondtad, csupán a kérdésre olyan választ adott amely szubjektív, így megítélni sem lehet.
Egyébként ha észreveszed, a Jobbikos és az LMP-s válaszok sem érnek el feltétlen magas pontozást, inkább az objektív véleményeket pontozzák fel.
Azért, mert attól még, hogy a zöld kéz alá az van írva, hogy "hasznos válasz", a piros alá meg hogy "nem hasznos válasz", a legtöbben úgy értelmezik, hogy "tetszik", "nem tetszik". Így nyilván, amivel nem értenek egyet, azt lepontozzák, és nem tudom, miért írok T/3-ban, mikor sokszor csinálom én is ugyanezt :D Szóval ja, ilyenek vagyunk, de őszintén szólva, szerintem ez egy természetes dolog. Aki ebben a kategóriában kommentelget, annak ezt vállalnia kell :D
A dolog másik fele meg az, hogy ennek a pontozásnak már rohadtul nincs semmi értelme. Hisz aki pontoz, az nem a szabályok szerint pontoz, így a hozzászólásod alatti pontszám se több egy teljesen hiteltelen számnál. És saját tapasztalatimból kiindulva szerintem senki se az alapján ítéli meg egy válasz hasznosságát a politika kategóriában, hogy az hány százalékon áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!