Az LMP és a Momentum miért annyira lenézett pártok itthon?
Az én véleményem hogy feltörni akaró gyerekes bandák, akiknek a szavuk semmit sem ér. Bármikor, bárkivel lepaktálnának, a "cél szentesíti az eszközt" elvén.
A momentumnak az én szememben az egyik legnagyobb hibája hogy simán lepaktált a DK-val
És ezt mint DK-s mondom neked!
Az LMP-re inkább nem is vesztegetem a szót. Ők már számtalanszor bebizonyították hogy ők MLMP, azaz mégsem lehet más a politika!
Miért lenne a Momentum lenézett párt?
"mégsem szavaz rájuk szinte senki" - a Momentum egyes mérések szerint a legtámogatottabb ellenzéki párt.
A konzervatív I. kerületben, több mint 20%-ot kapott májusban.
Pont, hogy a Momemtum az egyik legerősebb ellenzék (elvileg).
Mondjuk az is hatalmas nagy baromság, hogy a Mi Hazánk Mozgalom az FIDESZ fiókpárt.
#2, #4-nek:
A momentum mióta a legerősebb ellenzéki párt? Csak szeretne az lenni. Ahhoz még nem kicsit kellene "gyúrnia".
Azt pedig, hogy a Mi Hazánk a fidesznek a fiókpártja, minden logikusan gondolkodó ember ki tudja következtetni. Aki a mai politikai viszonyok között nem része az ellenzéki összefogásnak, az fidesz-bérenc. Lehet hogy ez kicsit drasztikus volt, de mit mondjak egy olyan indulóra aki biztos hogy nem fog nyerni, és az indulásával az ellenzéket gyengíti?
CUI PRODEST?
#5 vagyok:
Mi a célja a Mi Hazánk-nak?
A jelenleg regnáló kormány fenntartásával, annak uralma alatt egyre magasabbra jutni? Igen.
Mert ugye azt te sem hiszed, hogy a fidesz egyedüli megdöntését célozták meg?! XD
5-ös!
A közvélemény-kutatók azt mondják, hogy a dk és a momentum fej-fej mellett vannak.
"Külön érdekesség, hogy Budapesten (a Demokratikus Koalíciót hajszállal megelőzve) jelenleg a Momentum a legerősebb párt."
De a fidesz-közeli Századvég szerint is egyenlően állnak.
8-as!
Ez butaság. És semmi nem támasztja alá. Mondjuk annyi, hogy Fekete-Győr is szakállas. De mondjuk Kónya Imre is az volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!