Egyetértenél-e azzal ha a Politika kategóriában nem lehetne a válaszokat értékelni, mivel sokan pártszimpátia és/vagy ellenszenv alapján adják az értékelést?
Igy jó az egész ahogy van.
Hozza a színvonalatokat.
Mondjuk engem épp ma nevezett féregnek egy ellenzéki, mert kormánypárti vagyok. 😀 Mondjuk volt már patkányozás kéoződményezés, ez van, ez a szinvonal.
Én pedig minden jót kívánok nekik.
Nem tudom mi lenne a jó megoldás.
Kezdjük ott, hogy sajnos minden kategóriában pofára megy a pontozás.
Főleg, hogy alapvetően ugyanazok az emberek írnak az összes kategóriába.
Régebben valaki ki is fejtette, hogy annyira rühelli a pofámat, hogy már ha meglátja a nevemet akkor "elvből" lepontoz.
Az is érdekes, amikor szinte szóról szóra ugyanazt írom mint előttem mások. Nekik 100% nekem 0% a hasznosság. Mikor tök ugyanazt írta mindenki.
Illetve alapból azt látom, hogy egy-egy ember, akár maga a kérdező rendelkezik 2-3 regisztrációval is. Mostanában legalábbis ezt tapasztalom, hogy ha nem a hallani kívánt választ adom, akkor hirtelen megjelenik 2-3 válasz ami zsigeri rosszindulatú leszólás. Általában közel ugyanazzal a nyelvezettel és direkt valami sértést oda biggyesztve (proli, paraszt, hülyegyerek...mikor mi).
Ráadásul a válaszok jelentése is így megy, jelenti az adott ember a 3 felhasználójával és a te válaszod törlik ki, nem az ő sértéseit.
Pont ezért tiltottam le a nicknevemet.
Mióta többet válaszolok politikai kérdésekre 5-ösről 4-es szintre csúsztam, de különösebben nem érdekel a pontozás.
Ez olyan, mint a demokráciával. Nem működik jól, de nem találtak még ki ennél jobbat.
Ami gond, hogy tényleg rászállnak az emberre ha látszik a neve és jelentgetik ok nélkül is a kitiltásig. Olyanért tiltottak le amilyen választ másnak - névtelennek - soha még csak nem is bíráltak és ami eltörpült a rendszeresen megmaradó fenyegető, rasszista vagy éppen erőszakra buzdító, mocsok megjegyzések mellett. Egyszerűen könnyen beazonosíthatókén, mindig feljelentettek amíg le nem tiltottak. Azóta nem mutatom a nevem és így az értékelésem a duplája a korábbinak, holott ugyanaz a véleményem, ugyanúgy írok. Csak nem tudnak reflexből lepontozni a nevem alapján.
Szerintem el kell fogadni hogy a politika rovatban az értékelés a pártszimpátiát jelenti. Látszik hogy ballibesből majd kétszer annyi válasz van. Ahogyan egy régebb óta kommentelőnél lehet látni, hogy ha alacsony az értékelése akkor nagy valószínűség szerint jobboldali, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!