Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértenél-e azzal ha a...

Egyetértenél-e azzal ha a Politika kategóriában nem lehetne a válaszokat értékelni, mivel sokan pártszimpátia és/vagy ellenszenv alapján adják az értékelést?

Figyelt kérdés
Azt látom, hogy ha valóban értelmes, logikus válasz érkezik egy kérdésre, akkor is gyakori a leszavazás a más irányú szimpátia vagy épp ellenszenv miatt. Nem lenne érdemes kikapcsolni az értékelést?

2021. jún. 7. 21:46
A kérdező szavazást indított:
IGEN, támogatom az értékelés kikapcsolását
NEM támogatom az értékelés kikapcsolását
55 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
Sajnos ez nem csak a politika kategóriában van így, hanem megannyi más kategóriában is. Az értékelések már rég áttértek szimpátia alapúra.
2021. jún. 7. 21:48
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
És mit csinálnál a valóban hülyeségekkel?
2021. jún. 7. 21:50
 3/14 anonim ***** válasza:
89%

Jelöld meg kéretlenként.

2021. jún. 7. 21:56
 4/14 anonim ***** válasza:
7%

Igy jó az egész ahogy van.

Hozza a színvonalatokat.

2021. jún. 7. 21:57
 5/14 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem jó ez így, legalább látni hogy aktuálisan mellik oldal hülyéi van többségben.
2021. jún. 7. 22:11
 6/14 anonim ***** válasza:
23%

Mondjuk engem épp ma nevezett féregnek egy ellenzéki, mert kormánypárti vagyok. 😀 Mondjuk volt már patkányozás kéoződményezés, ez van, ez a szinvonal.

Én pedig minden jót kívánok nekik.

2021. jún. 7. 22:16
 7/14 anonim ***** válasza:
81%
Támogatnám
2021. jún. 7. 23:40
 8/14 anonim ***** válasza:
92%

Nem tudom mi lenne a jó megoldás.

Kezdjük ott, hogy sajnos minden kategóriában pofára megy a pontozás.

Főleg, hogy alapvetően ugyanazok az emberek írnak az összes kategóriába.

Régebben valaki ki is fejtette, hogy annyira rühelli a pofámat, hogy már ha meglátja a nevemet akkor "elvből" lepontoz.

Az is érdekes, amikor szinte szóról szóra ugyanazt írom mint előttem mások. Nekik 100% nekem 0% a hasznosság. Mikor tök ugyanazt írta mindenki.

Illetve alapból azt látom, hogy egy-egy ember, akár maga a kérdező rendelkezik 2-3 regisztrációval is. Mostanában legalábbis ezt tapasztalom, hogy ha nem a hallani kívánt választ adom, akkor hirtelen megjelenik 2-3 válasz ami zsigeri rosszindulatú leszólás. Általában közel ugyanazzal a nyelvezettel és direkt valami sértést oda biggyesztve (proli, paraszt, hülyegyerek...mikor mi).

Ráadásul a válaszok jelentése is így megy, jelenti az adott ember a 3 felhasználójával és a te válaszod törlik ki, nem az ő sértéseit.

2021. jún. 7. 23:50
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Pont ezért tiltottam le a nicknevemet.

Mióta többet válaszolok politikai kérdésekre 5-ösről 4-es szintre csúsztam, de különösebben nem érdekel a pontozás.

2021. jún. 8. 06:56
 10/14 anonim ***** válasza:
91%

Ez olyan, mint a demokráciával. Nem működik jól, de nem találtak még ki ennél jobbat.

Ami gond, hogy tényleg rászállnak az emberre ha látszik a neve és jelentgetik ok nélkül is a kitiltásig. Olyanért tiltottak le amilyen választ másnak - névtelennek - soha még csak nem is bíráltak és ami eltörpült a rendszeresen megmaradó fenyegető, rasszista vagy éppen erőszakra buzdító, mocsok megjegyzések mellett. Egyszerűen könnyen beazonosíthatókén, mindig feljelentettek amíg le nem tiltottak. Azóta nem mutatom a nevem és így az értékelésem a duplája a korábbinak, holott ugyanaz a véleményem, ugyanúgy írok. Csak nem tudnak reflexből lepontozni a nevem alapján.

Szerintem el kell fogadni hogy a politika rovatban az értékelés a pártszimpátiát jelenti. Látszik hogy ballibesből majd kétszer annyi válasz van. Ahogyan egy régebb óta kommentelőnél lehet látni, hogy ha alacsony az értékelése akkor nagy valószínűség szerint jobboldali, ennyi.

2021. jún. 8. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!