Mennyien voltak a Fudan elleni tüntetésen?
#10 Ki mondta hogy pár tíz ember?
nem véletlenül vannak benne ezek a fotók a cikkben, mert el lehet vele hitetni hogy milyen hatalmas volt a tömeg. Nézd meg azt a képet ami felülről mutatja!
Újságírok írták, hogy pár ezer.
Igen, ott voltál a tömegben, és nyilván láttad, mind az 50ezer embert.
Ez kb olyan, mint hogy én a Budapest panelemből kinézek és megállapítom, hogy a város lakossága 1,7 millió. :D
15# és nem a fidesz média csökkenti az érdekeket. Ha olyan sokan lettek volna, akkor a támogató portálok még most is kva nagy képekkel első hírként hoznák, hogy úristen mekkora tüntetés volt. Ehelyett, "elég sokan" vannak meg ilyeneket írtak csak... A fentről készült fotókon látszik, hogy mennyien voltak, közel se volt 50 ezer. Elég ratyi mennyiség, ha azt nézed, hogy itt jöttek azzal, hogy két harmados a Fudan elutasítottsága, meg senki se akarja. Persze, persze, védettségi igazolvány kellett, de a menetbe anélkül is be lehetett kapcsolódni, és amúgy is miről beszélünk 5.250.000 ember be van oltva és igazolvánnyal, vagy appal, tudja igazolni a védettségét. Ez az ország bőven több mint a fele. A felnőtt lakosságnak meg még jóval több mint a fele. Hétvége volt, jó idő volt. És jött 10 ezer ember. Nem véletlen nem reklámozzák agyon, hogy micsoda tömeg volt...
Persze, benne hatalmas tömegnek érződik, de ennyi erővel én a gyerekkel voltam óvodát látogatni a múlt héten, ott voltunk kint az udvaron, fürtökben lógtak a gyerekek mindenhonnan, minden játékon lógtak, rohangáltak, mondókáztak stb. mondom úristen mennyi van itt, van vagy 150 biztos, megkérdeztem az óvónőt, hogy hány gyerek van: 71. Szóval az, hogy te a tömegben mit érzékelsz, meg objektívan kívülről megnézve mennyi ember van, az tök különböző dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!