Maradhatna publicistának, debatternek, műsorvezetőnek, standuposnak. Annak jó/tűrhető.
Most óriási pofával beáll Márki-Zay mögé. Értelme semmi, mert senki sem fog szavzni rá. De közben neki jó lehetőség Karácsonyt gyalázni, az előválasztás menetét szétbarmolni.
Neki is van véleménye, nekem is van véleményem, neked is van véleményed. Te is közzé teszed ezt a saját csatornáidon (legalábbis ahol ezt vállalod), én is (ahol én vállalalom), ő is. A különbség annyi, hogy az ő véleménye valószínűleg több emberhez jut el, mint a kettőnké összesen. De neki ugyanannyi joga van véleményt nyilvánítani, mint neked vagy nekem (tudom, ez utóbbival az itteni rajongótáborom nem ért egyet).
2021. jún. 4. 10:52
3/10 anonim válasza:
15 éve ebből él.
2021. jún. 4. 11:15
4/10 anonim válasza:
Ugyanazért, amiért mindenki más: Pénz, pénz, pénz.
Ugye épp mostanában derült ki, hogy olyan majom, mint a Jakab is havi 6 millát kap a majomkodásért. Akkor képzeld el, mi van, ha valaki a tűz közelébe kerül...
2021. jún. 4. 11:52
5/10 anonim válasza:
Unatkozik
2021. jún. 4. 12:30
6/10 anonim válasza:
Puzsér szerintem hiteltelen, ugyan olyan bohóc, mint Berki. Ha egy szó is rosszul talál be nála, teljesen mindegy hol van, fejhangon kezd el sipítozni. Ő ezt így kitalálta magának, hogy majd jó lesz, okos vagyok, rám szavazni fognak, rám hallgatni fognak... aha :D két éve megkapta a nagy pofont, szerintem még az anyja sem rá szavazott a polgármester választásnál, nem is értem hogyan gondolta. A nője ugyanez. Azt hitte azért, mert be tud szólni mindenkinek, megállja a helyét a politikában. Nem így lett, most meg ő is youtube-on próbálja bizonygatni, hogy ő túl intelligens a mai magyar belpolitikához. Ok. Két buzgómócsing.
Ebben is leírja, hogy 1.5 éven át egy szót sem szólt Karácsonyról.
És tényleg nem. Ha Karácsony indul miniszterelnök-jelöltként, akkor ne lepődjünk meg, hogy szóba fog kerülni.
Birom, hogy szerintetek "Orbán nem mer vitázni", de közben szerintetek már az ai gond, ha a jeleölteteket valaki (nem a ballib propaganda sajtóban) megemlíti.
2021. jún. 4. 13:08
8/10 anonim válasza:
Miért ne árthatná magát bele? Közügyekhez neki is köz van mint bármelyikünknek.
Ha a politikisaink ezt a minöséget hoznák mint Puzsér, nem itt tartana az ország azt garantálom.
2021. jún. 4. 13:17
9/10 A kérdező kommentje:
Puzsér most már aktív politikaformáló, nem pedig véleményező, elemző, narráló személy, aki eddig volt. Ilyen minőségében több kárt csinál, mint amennyi hasznot hajt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!