Késő 30 évesen belevágni a politikába, ha most jöttem rá hogy őszintén erre vágyom?
Rájöttem hogy nem szeretek gyengén kereső alkalmazott lenni, de egy fontosabb dologra is rájöttem.
Hogy hatalomvágyam van, vezetni szeretnék. Bármit. Falut, várost, pártot, országot.
Nem túl sok munkát szeretnék, de sok pénzt, hatalmat, hogy irányíthassak. Én akkor érzem jól magam ha megmondhatom másoknak hogy mit hogyan csináljanak.
Nárcisztikus szociopata vagyok egyébként, a szemrebbenés nélküli hazudozás se okoz gondot.
Gladiátor című filmben Marcus Aurelius megkérdezte a főhőst, hogy szeretne e császár lenni.(?)
Ő azt válaszolta, hogy őszintén nem.
Erre az volt a válsz, hogy pont ezért kellene neked lenni!
...
A politika rohadt sok munkával jár, főleg ha város vagy faluvezető vagy, de nem csak akkor. Egy mezei városi közgyűlési képviselő tiszteletdíja meg nem egy nagy összeg, mellékkeresetnek jó csak, senki nem csinàlja főàllásban a politizàlást az első jópár évben, viszont le kell húzni sok-sok éveket mezei párttagként, melózni kell a kampányokban (ilyenekért nem jár pénz, mivel a párt tagja vagy, alap, hogy ezekbe besegítesz), szavazatot számlálni se egy nagy élvezet, az aláírásgyűjtögetés hatalmas sz*pás. Esetleg teperhetsz, hogy valami regionális irodavezető legyél, onnantól vesznek tán emberszámba a pártközpontban, hogy esélyed legyen bekerülni az orszàgos politikába- ha egyàltalán bekerülsz- ahhoz az kell, hogy ezek mellett ott legyél az összes pártrendezvényen és keményen puncsolj a nagyoknak, de még így se biztos, hogy valaha is kiemelkedsz a vidéki kispolitikusi létből.
Persze van a másik lehetőség, hogy a következő választásra csinálsz egy kamupártot és ellopod a támogatást amit kapsz a kampányolásra. Kérdezd meg Gődényt, hogy hogy kell csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!